LIFE & ARTS

Πρώτη «δικαίωση» για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Πρώτη «δικαίωση» για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μια κάπως αναπάντεχη τροπή παίρνει το «θρίλερ» γύρω από τη σχέση της Μπρίτνεϊ Σπιαρς και του πατέρα της Τζέιμι, καθώς ο τελευταίος κατέθεσε αίτηση για να αποσυρθεί από τον έλεγχο που ασκεί στη ζωή της και στα οικονομικά της τραγουδίστριας.

Για πρώτη φορά ο Τζέιμι Σπίαρς φαίνεται διατεθειμένος να παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του, την οποία κατέχει τα τελευταία 13 χρόνια, με ένα αρκετά σύμφωνο νομικό συμφωνητικό. Σύμφωνα με το CNN η αίτηση του πατέρα της αναφέρει ότι “πρόσφατα γεγονότα” δείχνουν πως δεν συντρέχουν οι λόγοι για να συνεχιστεί η υποχρεωτική κηδεμονία της κόρης του.

Οπως είναι γνωστό, ο Τζέιμι Σπίαρς έχει αναλάβει τον έλεγχο της επαγγελματικής ζωής της διάσημης τραγουδίστριας το 2008, όταν η κόρη του πέρασε μια άσχημη ψυχολογική περίοδο που της προκάλεσε επεισόδια νευρικού κλονισμού. Σήμερα, η 39χρονη τραγουδίστρια δεν μπορεί να κάνει οικογένεια ή να εκμεταλλευτεί την περιουσία της όπως επιθυμεί χωρίς την άδεια του πατέρα της.

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει καταγγείλει την κηδεμονία του πατέρα της ως καταχρηστική και έχει ζητήσει από τα αμερικάνικα δικαστήρια τη λύση της κηδεμονίας, κάτι που δεν έχει γίνει δεκτό μέχρι τώρα. Η ίδια απέχει από ζωντανές συναυλίες από το 2018 και έχει καταθέσει στη δικαιοσύνη ότι δεν θα ξαναγυρίσει μέχρι να φύγει ο πατέρας της από την υποχρεωτική κηδεμονία της.

«Ο κύριος Σπίαρς έχει πει ξανά και ξανά ότι θέλει το καλύτερο για την κόρη του», αναφέρεται στην αίτηση. «Αν η κυρία Σπίαρς επιθυμεί να διακόψει την κηδεμονία και πιστεύει ότι μπορεί να χειριστεί τη ζωή της, ο κύριος Σπίαρς πιστεύει ότι πρέπει να της δοθεί αυτή η ευκαιρία».

Οι νομικοί σύμβουλοι της Μπρίτνεϊ Σπίαρς βλέπουν τη μεταστροφή του πατέρας της ως μεγάλη νομική νίκη και ως «δικαίωση» αλλά και ως μια προσπάθεια του τελευταίου να αποφύγει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. «Θέλουμε να συνεχίσουμε την έρευνα μας για τον τρόπο συμπεριφοράς του κυρίου Σπίαρς και άλλων τα τελευταία 13 χρόνια, την ώρα που υφάρπαζε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του», δήλωσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ, δικηγόρος της τραγουδίστριας.

Με πληροφορίες από CNN και The Guardian

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News