LIFE & ARTS

Χόλιγουντ και μουσικοί καλωσορίζουν τον Μπάιντεν

Χόλιγουντ και μουσικοί καλωσορίζουν τον Μπάιντεν

Είναι γνωστό πως τα μέλη της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος, στην συντριπτική πλειοψηφία τους, στήριξαν την υποψηφιότητα του Τζο Μπάιντεν για την προεδρία των Η.Π.Α. Ακόμα κι όταν οι δηλώσεις τους δεν ήταν ακριβώς υπέρ του εκλεγμένου πια Προέδρου, αλλά ξεκάθαρα εναντίον του αντιπάλου του, Ντόναλντ Τραμπ. Κάποιοι πάντως έδειξαν ακόμα πιο έμπρακτα την υποστήριξή τους μέσα από τα τραγούδια και τις ταινίες τους. Κάπως έτσι είναι λογικό και η επερχόμενη ορκωμοσία του νέου Προέδρου την επόμενη εβδομάδα να διαθέτει λάμψη… αστέρων.

Όπως έγινε γνωστό, η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα εμφανιστούν ζωντανά στην Ουάσινγκτον, με την πρώτη μάλιστα να τραγουδά και τον αμερικανικό εθνικό ύμνο κατά την διάρκεια της τελετής. Επιπλέον τις δικές τους νότες θα προσθέσουν από μακριά οι διάσημοι ρόκερ Foo Fighters, ο Τζον Λέτζεντ και ο Μπρους Σπρίνγκστιν, ενώ κομμάτια της τελετής θα παρουσιάσουν η Εβα Λονγκόρια και η Κέρι Ουάσινγκτον.

Τη μεγαλύτερη ίσως χαρά για το αποτέλεσμα των εκλογών και την αλλαγή ηγεσίας την έχει το Χόλιγουντ. Αργότερα την ίδια μέρα (20/1) ο Τομ Χανκς θα παρουσιάσει μια ειδική εορταστική εκπομπή στην τηλεόραση, στην οποία θα συμμετέχουν επιπλέον οι Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, Τζον Μπον Τζόβι, Ντέμι Λοβάρο και Αντ Κλέμονς.

Φυσικά, λόγω της πανδημίας που πλήττει ακόμα άγρια τις Η.Π.Α. αλλά και του φόβου για τυχόν επεισόδια, η τελετή ορκωμοσίας θα γίνει σε… κλειστό κύκλο, με πολύ περιορισμένη πρόσβαση στο κοινό. Από σταρ αντιθέτως θα υπάρχουν μπόλικοι σε αντίθεση με ό, τι συνέβη το 2017, όταν ήταν αρκετοί εκείνοι που προσκλήθηκαν αλλά αρνήθηκαν να παρευρεθούν στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Τότε μάλιστα περισσότερη λάμψη είχε συγκεντρώσει η πορεία για τα δικαιώματα των γυναικών, επίσης στην Ουάσινγκτον, με συμμετέχουσες όπως η Μαντόνα, η Τζούλια Ρόμπερτς, η Σκάρλετ Γιοχάνσον, η Σερ, η Αλίσια Κις, η Κέιτι Πέρι κ.ά.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News