LIFE & ARTS

Μήνας ξένων σειρών στην Cosmote TV

Μήνας ξένων σειρών στην Cosmote TV

Το τρένο των ξένων τηλεοπτικών σειρών που κυριαρχούν πλέον στην οικιακή ψυχαγωγία -δηλαδή στην ψυχαγωγία, σκέτο- του κοινού σπεύδουν να ακολουθήσουν και οι εγχώριες συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως η Cosmote TV. Για αυτό τον σκοπό άλλωστε έχει συμπεριλάβει εδώ και κάποιο καιρό στο μπουκέτο των υπηρεσιών της τα κανάλια Cosmote Series και Cosmote Series Marathon, όπου προβάλλονται αποκλειστικά οι νέοι κύκλοι, με το δεύτερο να περιλαμβάνει (σε ορισμένες περιπτώσεις) όλα τα επεισόδια για back-2-back θέαση.

 Η αρχή στις πρεμιέρες για τον μήνα που διανύουμε έγινε χθες 9/1, με το «Mr. Mayor», την πολυαναμενόμενη κωμωδία της Τίνα Φέι, όπου πρωταγωνιστούν ο βραβευμένος με τρεις Χρυσές Σφαίρες, Τεντ Ντάνσον («The Good Place») και η βραβευμένη με Οσκαρ, Χόλι Χάντερ («The Piano»). Εκεί ένας πλούσιος επιχειρηματίας σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κερδίσει τον σεβασμό της έφηβης κόρης του, αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος του Λος Αντζελες. Οταν όμως τελικά κερδίζει τις εκλογές και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του, η σχέση με την κόρη του πάει από το κακό στο χειρότερο.

Επιπλέον μέσα στον μήνα θα δούμε και αρκετές δημοφιλείς σειρές να επιστρέφουν, όπως το ιατρικό δράμα «The Resident» (13/1), η τέταρτη σεζόν του οποίου ενσωματώνει και την πανδημία του κορωνοϊού στην πλοκή.

Μήνας ξένων σειρών στην Cosmote TV-1

Δεύτερη σεζόν και για τη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Star Trek: Discovery» (17/1), καθώς και για την υποψήφια για Emmy εφηβική κωμωδία «PEN15» (29/1). Πίσω στις καινούριες σειρές, εκεί θα δούμε επίσης ξανά στην μικρή οθόνη τον Τζάρεντ Πανταλέκι του επιτυχημένου «Supernatural», ο οποίος πρωταγωνιστεί στο «Walker» (23/1), μια σύγχρονη αναβίωση της κλασικής σειράς των 90’s «Walker, Texas Ranger» με τον μυθικό Τσακ Νόρις.

 Τέλος ενδιαφέρουσα περίπτωση φαίνεται και το βασισμένο σε κόμικ «Resident Alien» (29/1), εκεί όπου ένας εξωγήινος προσγειώνεται στη Γη και υποδύεται τον γιατρό σε μια μικρή επαρχιακή πόλη, με απώτερο στόχο τον αφανισμό του ανθρώπινου είδους. Στην προσπάθειά του όμως να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα, αρχίζει να παλεύει με το ηθικό δίλημμα της αποστολής του και να αναρωτιέται αν τελικά οι άνθρωποι αξίζει να σωθούν.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News