Business & Finance Πέμπτη 13/05/2021, 20:42
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Goldair: Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της LOT στην Ελλάδα

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Πολωνούς τουρίστες

Goldair: Γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων της LOT στην Ελλάδα

Τη γενική αντιπροσωπεία πωλήσεων της LOT Polish Airlines στην Ελλάδα ανέλαβε η Goldair – Golemis Air Services. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η κίνηση αυτή επιτρέπει την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας στην Ελλάδα του πολωνικού Εθνικού Αερομεταφορέα, οδηγώντας, κατ’ επέκταση, στην αύξηση του αριθμού των τουριστών μεταξύ Πολωνίας και Ελλάδας. Σήμερα, η LOT προσφέρει 32 συνδέσεις από Βαρσοβία και Κατοβίτσε προς την Ελλάδα, καθώς και επτά συνδέσεις από Γκντανσκ, Κρακοβία, Πόζναν και Βρότσλαβ. Δεν αποκλείεται όμως, ο αερομεταφορέας να αυξήσει το πτητικό έργο του το καλοκαίρι.

Ανταποκρινόμενη στις προσδοκίες των επιβατών, όπως σημειώνει η ανακοίνωση, η LOT ενισχύει την χωρητικότητά της από και προς τουριστικούς προορισμούς. Συγκεκριμένα, αυτό το καλοκαίρι, ο πολωνικός αερομεταφορέας αυξάνει τη χωρητικότητά του σε πτήσεις προς την Ελλάδα, συνδέοντας απευθείας 14 αεροδρόμια της χώρας (Αθήνα, Καλαμάτα, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Σαντορίνη, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ρόδος, Σάμος, Κως, Κεφαλληνία, Πρέβεζα καθώς και με Ηράκλειο και Χανιά).

«Η επιλογή της Goldair – Golemis Air Services, επιτρέπει την ενίσχυση των πωλήσεων στην Ελλάδα κατ’ εφαρμογή της στρατηγικής ανάπτυξης του τουριστικού τομέα της LOT» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Ελλάδα αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών για τους Πολωνούς τουρίστες και γι’ αυτό η LOT ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα, ενδυναμώνοντας τις πωλήσεις μέσω της Goldair.

«Αυτό επιβεβαιώνει τα μακροπρόθεσμα αναπτυξιακά μας σχέδια στον τουρισμό και την ενίσχυση της συνεργασίας με τους ταξιδιωτικούς πράκτορες και τους τοπικούς εταίρους» αναφέρει ο Michał Fijoł, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της LOT.

Η έναρξη της νέας συνεργασίας μεταξύ της LOT και της Goldair συνιστά ιστορική στιγμή για την εταιρεία. «Η LOT αποτελεί την πρώτη αεροπορική εταιρεία που εκπροσώπησε η Goldair το 1955» αναφέρει ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Goldair Νίκος Σοφιάδης.

Η Goldair – Golemis Air Services, ως αντιπρόσωπος πωλήσεων, θα συμβάλει στην ισχυροποίηση της θέσης της LOT στην Ελλάδα με την προώθηση νέων δρομολογίων, την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων και τη μεγιστοποίηση των εσόδων από πωλήσεις εισιτηρίων. Θα συμβάλλει και στην αύξηση της επιβατικής κίνησης προς την Πολωνία, ενθαρρύνοντας τους τοπικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες να προωθήσουν την Πολωνία ως ελκυστικό ταξιδιωτικό προορισμό για τους Έλληνες.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News