Business & Finance Παρασκευή 4/12/2020, 14:43
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

TikTok: Σε τι επενδύει η μεγαλύτερη σταρ ηλικίας 16 ετών 

TikTok: Σε τι επενδύει η μεγαλύτερη σταρ ηλικίας 16 ετών 

Η 16χρονη Τσάρλι Ντ’ Αμέλιο επί του παρόντος θεωρείται το μεγαλύτερο αστέρι στη δημοφιλή ανά τους έφηβους εφαρμογή παραγωγής βίντεο μικρής διάρκειας, TikTok. 

Η δημοφιλία της αυτή, της αποφέρει ένα ποσό της τάξεως των 4 εκατ. δολαρίων ετησίως, ποσό καθόλου ευκαταφρόνητο για μία νεαρή της ηλικίας της. 
Εντούτοις φαίνεται ότι η 16χρονη Αμερικανίδα έχει από νωρίς μπει στη λογική της επιχειρηματικότητας, καθώς όπως αναφέρει το cnnbusiness, επένδυσε μέρος των χρημάτων της σε μία τραπεζική εφαρμογή που θα απευθύνεται σε εφήβους.

Η εφαρμογή αυτή με την ονομασία Step δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν ένα λογαριασμό ο οποίος θα είναι εξασφαλισμένος και πιστωτική κάρτα Visa, χωρίς συνδρομή.

Και για να νιώθουν οι γονείς εφυσυχασμένοι, θα είναι εκείνοι που θα ορίζουν τις κατευθυντήριες γραμμές αναφορικά με το πιστωτικό όριο, όπως και το καταναλωτικό (εβδομαδιαίο, μηνιαίο, ή άλλης χρονικής διάρκειας).

Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία που διαχειρίζεται την εφαρμογή, δεν θα απαιτείται ούτε καν ελάχιστο ποσό κατάθεσης. 

Για να γίνει ακόμη θελκτικότερη προς τους υποψήφιους και επίδοξους χρήστες, το Step δήλωσε ότι έχει αντλήσει κεφάλαια και από προσωπικότητες του διεθνούς σταρ σύστεμ, όπως ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και την Έλι Μάνινγκ. 

Η Αμέλιο με εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για το Step. Τα νούμερα της «χορεύτριας» ζαλίζουν με 100 εκατ. ακόλουθους στο TikTok, 34,5 εκατ. στο Instagram και 4,9 εκατ. στο Twitter.

Είναι εντυπωσιακό ότι το ντεμπούτο της στο TikTok το έκανε τον Ιούλιο του 2019 και έκτοτε έχει εμφανισθεί σε διαφημιστικό διάλειμμα στο πρωτάθλημα Super Bowl, ενώ έχει εμφανισθεί σε μουσικό βίντεο της Τζένιφερ Λόπεζ. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από cnnbusiness

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS