Business & Finance Παρασκευή 18/06/2021, 12:17
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Elon Musk: Δείτε πού ζει ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Φωτογραφίες από την αγγελία πώλησης του τελευταίου σπιτιού του Elon Musk

Elon Musk: Δείτε πού ζει ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Για περισσότερο από έναν χρόνο ο Ίλον Μασκ, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής των Tesla και SpaceX, πουλάει ακίνητα πολλών εκατομμυρίων που είχε στην κατοχή του. Τώρα βάζει πωλητήριο και στην τελευταία κατοικία, που είναι στην ιδιοκτησία του, στην οποία μάλιστα ακόμη διαμένει. 

Το ανακοίνωσε μέσω του αγαπημένου του μέσου, του Twitter. Όπως έγραψε το ακίνητο που είναι στην περιοχή Κρίσταλ Σπρινγκς, Χίλσμπορο, νότια του Σαν Φρανσίσκο, είναι ένα «ιδιαίτερο μέρος», το οποίο θα ήθελε να πουλήσει σε μία μεγάλη οικογένεια. Λίγο μετά την ανάρτηση εμφανίστηκε στο Zillow και η αγγελία πώλησης με την τιμή να ορίζεται στα 37,5 εκατ. δολάρια. 

 

Elon Musk's Bay Area home in a Zillow listing.
 
Zillow

Πρόκειται για μία έπαυλη με εσωτερικούς χώρους 16.000 τετραγωνικά πόδια (1.486 τετραγωνικά μέτρα). Το περίεργο μάλιστα είναι ότι έχει μόνο 6 υπνοδωμάτια, ενώ έχει 10 μπάνια. Περιλαμβάνει επίσης επαγγελματική κουζίνα, αίθουσα δεξιώσεων, δωμάτιο παιχνιδιού. Η έπαυλη βρίσκεται σε ένα κτήμα 19 εκταρίων με πισίνες, μονοπάτια πεζοπορίας, φαράγγια και δεξαμενές. 

Elon Musk: Δείτε πού ζει ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο-1

Ο Μασκ το αγόρασε το 2017 έναντι 23 εκατ. δολαρίων από μία αριστοκρατική οικογένεια, που το είχε στην ιδιοκτησία της για 150 χρόνια. Για τον Μασκ η διαδικασία του να πουλήσει όλα τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του είναι μέρος του μεγάλου σχεδίου για εποικισμό στον Άρη, όπως είχε ο ίδιος πει στο Business Insider τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Elon Musk: Δείτε πού ζει ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο-2

moneyreview.gr 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
arrow-top