Business & Finance Τρίτη 20/02/2024, 15:02
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Starbucks: Μετά τον καφέ με ελαιόλαδο, λανσάρουν καφέ με γεύση χοιρινού 

Starbucks: Μετά τον καφέ με ελαιόλαδο, λανσάρουν καφέ με γεύση χοιρινού 

Είναι μερικοί συνδυασμοί τροφών, που ενώ δεν βγάζουν νόημα θεωρητικά, στη πράξη είναι ιδιαίτερα γευστικοί. Πάρτε για παράδειγμα τα πατατάκια με τη σοκολάτα ή το αλάτι στην καραμέλα. 

Ωστόσο τα Starbucks πάνε τους συνδυασμούς ένα βήμα παραπέρα, αφού μετά τον καφέ με ελαιόλαδο που λάνσαραν πέρσι στις ΗΠΑ, φέτος κυκλοφόρησαν μία νέα πρωτοποριακή γεύση στην Κίνα για τον εορτασμό της Σεληνιακής Πρωτοχρονιάς. 

Το ρόφημα με όνομα “Abundant Year Savory Latte”, συνδυάζει τη σάλτσα Dongpo Braised Pork Flavor, η οποία έχει γεύση χοιρινού, με εσπρέσο και γάλα, με επιπλέον σάλτσα χοιρινού και στήθος χοιρινού κρέατος για γαρνίρισμα. 

 

Το ποτό κοστίζει 68 γιουάν ή αλλιώς 9,45 δολάρια. 

«Η κατανάλωση κρέατος σημαίνει ευημερία τον επόμενο χρόνο», έγραψε η εταιρεία στην κινεζική πλατφόρμα Weibo. 

Ενώ πρόσθεσε πως το ποτό φέρνει «παραδοσιακά έθιμα της Πρωτοχρονιάς στον καφέ» και δημιουργεί «απροσδόκητες αλμυρές και γλυκές γεύσεις». 

Το ρόφημα έγινε γρήγορα trend στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μερικοί χρήστες εξέφρασαν περιέργεια για να το δοκιμάσουν, ενώ άλλοι ήταν δύσπιστοι, υπογραμμίζοντας την υψηλή τιμή και σημειώνοντας πως με αυτό το ποσό, θα μπορούσαν να φάνε μία μερίδα με πραγματικό κοκκινιστό χοιρινό. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε επίσης: 

Ελαιόλαδο στον καφέ; Η Starbucks πιστεύει ότι ταιριάζει

Starbucks: «Εριξε» 220 εκατ. δολάρια σε νέες εγκαταστάσεις στην Κίνα 

Οι Κινέζοι μαθαίνουν να πίνουν καφέ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News