Business & Finance Πέμπτη 1/02/2024, 08:21
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η συμβουλή που θα ήθελε να είχε ακούσει όταν ήταν νέος ο CEO του YouTube

Η συμβουλή που θα ήθελε να είχε ακούσει όταν ήταν νέος ο CEO του YouTube

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του YouTube Neal Mohan έχει μία συμβουλή για όποιον θέλει να πετύχει: Να είστε πιστοί στον εαυτό σας.  

Η έκφραση «ακούγεται κλισέ», αλλά ο Mohan θα ήθελε να την είχε πάρει στα σοβαρά όταν ήταν νεότερος, όπως είπε σε πρόσφατη εκδήλωση του Stanford Graduate School of Business.  

«[Είναι] το πιο σημαντικό πράγμα, και αυτή είναι στην πραγματικότητα μια συμβουλή που δίνω στους ανθρώπους [που ρωτούν], “Ποια είναι η μυστική συνταγή του να είσαι επιτυχημένος δημιουργός στην πλατφόρμα;” Πραγματικά είναι απλώς το να είσαι ο αληθινός εαυτός σου», είπε.

«Μακάρι κάποιος να μου είχε δώσει αυτή τη συμβουλή νωρίς στην καριέρα μου, γιατί τίποτα δεν είναι πιο σωστό».  Ο Mohan, ανέλαβε τα ηνία ως Διευθύνων Σύμβουλος πέρυσι. Η εμπειρία του στο YouTube, στο οποίο εργάζεται χρόνια, τον δίδαξε για την αξία της αυθεντικότητας, όπως είπε. 

Ο ίδιος μάλιστα, πιστεύει ότι οι πιο επιτυχημένοι δημιουργοί στο YouTube είναι αληθινοί σχετικά με το τι συμβαίνει στην πραγματική τους ζωή και δείχνουν την προσωπικότητά τους στα βίντεο. «[Οι θεατές] μπορούν να καταλάβουν αμέσως ποιος είναι αυθεντικός». Τόνισε ο Mohan.

moneyreview.gr με πληροφορίες από CNBC 

Διαβάστε επίσης: 

Τρεις συμβουλές για να απορρίψετε κάποιον με ευγένεια

H No1 συμβουλή για ευτυχισμένα και επιτυχημένα παιδιά – Απλή αλλά και δύσκολη

Τρεις συμβουλές για να μην επηρεάζουν την απόδοσή σας στη δουλειά, οι παγκόσμιες αναταραχές 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News