Business & Finance Κυριακή 24/09/2023, 20:49
ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

CEO εταιρείας 1,4 δισ. δολαρίων: Αυτή είναι μία τραγική συμβουλή

CEO εταιρείας 1,4 δισ. δολαρίων: Αυτή είναι μία τραγική συμβουλή

Πιθανότατα έχετε ακούσει τη φράση «το τέλειο είναι ο εχθρός του καλού». Πολλοί είναι οι επιτυχημένοι άνθρωποι που ζουν με γνώμονα αυτή,  όπως ο Mark Cuban και ο Jeff Bezos.

Ο Spenser Skates, ο 35χρονος Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της εταιρείας λογισμικού ανάλυσης Amplitude – η οποία έχει κεφαλαιοποίηση 1,38 δισεκατομμυρίων δολαρίων – διαφωνεί.

Για να υποστηρίξει το παραπάνω επικαλείται το δικό του επιχειρηματικό υπόβαθρο ως απόδειξη.

Το 2011, ο Skates και ο φίλος του Curtis Liu δημιούργησαν μια startup αναγνώρισης φωνής που ονομάζεται Sonalight, την οποία ο Skates περιγράφει ως «μια έκδοση της Siri [της Apple] πριν καν υπάρξει η Siri». Η εταιρεία συγκέντρωσε επενδύσεις, ενώ 500.000 άτομα την κατέβασαν- μια ονειρεμένη αρχή για κάθε νέο εγχείρημα.

Ωστόσο παρά τα παραπάνω, οι δυο συνιδρυτές δεν ήταν ξετρελαμένοι με δική τους ιδέα – η οποία ήταν «αρκετά καλή», αλλά όχι «η καλύτερη», λέει ο Skates στο CNBC. Αντί να συνεχίσουν και να απολαύσουν «κάποια επιτυχία», προσθέτει, το δίδυμο σταμάτησε αυτό το project για να επικεντρωθεί στο Amplitude, το οποίο δημιούργησαν από τα ειδικά κατασκευασμένα εργαλεία ανάλυσης της Sonalight.

«Υπήρχε δυσκολία σε αυτό. Αλλά ήταν καλύτερο να επικεντρωθούμε σε κάτι στο οποίο θα μπορούσαμε πραγματικά να βάλουμε την ενέργειά μας», τονίζει.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

Warren Buffett: Τα 12 πράγματα στα οποία δεν πρέπει να πετάτε τα χρήματά σας

Τρία μυστικά για να καταφέρετε να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας

Πώς να φτιάξετε περιουσία – Το λάθος που κάνουν όλοι οι νέοι

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News