Business & Finance Δευτέρα 29/11/2021, 18:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

SportsLand: Πράσινο φως στην απόκτηση του 50% από την ΤΕΜΕΣ

Το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Autohellas

SportsLand: Πράσινο φως στην απόκτηση του 50% από την ΤΕΜΕΣ

Το πράσινο φως στην απόκτηση του 50% της SportsLand Α.Ε. από την Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ) άναψε η Επιτροπή Ανταγωνισμού, ξεκαθαρίζοντας ότι το deal δεν προκαλεί προβλήματα στη λειτουργία του ανταγωνισμού.

«Αποφασίστηκε η έγκριση της από 16.09.2021 γνωστοποιηθείσας συγκέντρωσης, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 8 παρ. 3 του Ν. 3959/2011, δεδομένου ότι η εν λόγω συγκέντρωση, καίτοι εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής της παρ. 1 του άρθρου 6 του Ν. 3959/2011, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς το συμβατό αυτής με τις απαιτήσεις λειτουργίας του ανταγωνισμού στις επιμέρους αγορές στις οποίες αφορά» γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, η αρμόδια Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο 50% της SportsLand ανήκει στην Autohellas του Ευτύχη Βασιλάκη.

Σκοπός της εταιρείας είναι η κατασκευή και η εμπορική εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων κάθε είδους. Μέχρι στιγμής, έχει προχωρήσει στην απόκτηση αγροτεμαχίων έκτασης περίπου 136 στρεμμάτων στην περιοχή Ασωπίας του νομού Βοιωτίας. Το σύνολο της έκτασης των αγροτεμαχίων ανέρχεται περίπου στα 3.375 στρέμματα.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΕΜΕΣ ανήκει στην οικογένεια Κωνσταντακόπουλου της Costamare. Κύριο περιουσιακό της στοιχείο είναι το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στην Πύλο Μεσσηνίας, καθώς και το ξενοδοχείο Hilton στο κέντρο της Αθήνας.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ακίνητα: Σε ποιες περιοχές θα συνεχιστεί η άνοδος τιμών

Ikea: Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει σε 10 τ.μ.; Με ενοίκιο 0,77 ευρώ τον μήνα, ναι

Γούρνες Ηρακλείου: Ποιο είναι το εκτιμώμενο τίμημα για το «μικρό Ελληνικό»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News