Business & Finance Παρασκευή 23/12/2022, 10:36
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Intrakat: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ΑΜΚ

Intrakat: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ΑΜΚ

Προχωρά η διαδικασία της ΑΜΚ κατά 100 εκατ. ευρώ, με στόχο στις 2 Φεβρουαρίου να ξεκινήσει η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών στο ΧΑ, καθώς χθες 22/12/22 εγκρίθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς το σχετικό Ενημερωτικό Δελτίο. Οι νέες μετοχές, οι οποίες θα εκδοθούν από την Intrakat στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, θα έχουν ονομαστική αξία 0,30 ευρώ εκάστη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταρείας, οι μετοχές θα διατεθούν με καταβολή μετρητών και με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των υφιστάμενων μετόχων, με αναλογία 1,13878275664266 Νέες Μετοχές για κάθε μία παλαιά μετοχή και τιμή διάθεσης 1,17 ευρώ για κάθε Νέα Μετοχή.

Η περίοδος άσκησης των δικαιωμάτων προτίμησης και προεγγραφής αναμένεται να ξεκινήσει στις 4/1/23 και θα διαρκέσει ως τις 25/1/23. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του ΧΑ, η τελική έγκριση εισαγωγής των νέων μετοχών προς διαπραγμάτευση θα δοθεί στις 31/1/23 και οι μετοχές θα εισαχθούν στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου Αθηνών στις 2/2/23.

Το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης της Αύξησης και της εισαγωγής προς διαπραγμάτευση των Νέων Μετοχών είναι το εξής:

Intrakat: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ΑΜΚ-1

Intrakat: Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ΑΜΚ-2

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, οι ανωτέρω ημερομηνίες είναι ενδεικτικές, ενώ το παραπάνω χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από πολλούς αστάθμητους παράγοντες και ενδέχεται να μεταβληθεί. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει ενημέρωση του επενδυτικού κοινού με σχετική ανακοίνωση, όπως προβλέπεται.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στην ΑΜΚ της Intrakat

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News