Business & Finance Τετάρτη 13/04/2022, 22:16
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η  Rocket Delivery εγκαινιάζει το νέο της app

Η  Rocket Delivery εγκαινιάζει το νέο της app

Τη νέα εφαρμογή της για χρήση από κινητά τηλέφωνα και φορητές συσκευές (IOS & Android) θα εγκαινιάσει την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 η Rocket Delivery.

Με ανανεωμένο λογότυπο και νέους χρωματικούς κώδικες, η εταιρεία υλοποιεί τη νέα στρατηγική της, η οποία, όπως ανακοίνωσε, περιλαμβάνει περαιτέρω ανάπτυξη στην Αθήνα, αλλά και ενεργοποίηση στη Θεσσαλονίκη και τη Λεμεσό της Κύπρου στο β΄ εξάμηνο του 2022.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ στο επίκεντρο των προσπαθειών της Rocket θέτει την ταχύτατη εξυπηρέτηση των πελατών, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παράδοσης και την άριστη αλληλεπίδραση με το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο συνεργατών της.  

Σχετικά με την εφαρμογή η Rocket Delivery εξηγεί ότι τα νέα χρώματα της συμβολίζουν τη νέα κατεύθυνση στην ελληνική αγορά και τη φιλοδοξία της Εταιρείας να επεκταθεί με ταχύ ρυθμό, ενώ μέσα από ένα υπερσύγχρονο κι εύχρηστο περιβάλλον, το νέο app, που θα είναι διαθέσιμο από τις 12.00 μ.μ. της Πέμπτης, θα επιτρέπει στο χρήστη να πληρώνει απευθείας μέσω του Apple Pay και του Google Pay, αλλά και να επιτυγχάνει γρηγορότερη είσοδο μέσω του Facebook. Ταυτόχρονα τα συνεργαζόμενα εστιατόρια θα μπορούν να διαχειρίζονται καλύτερα τις παραγγελίες τους.  

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Συλλεκτικά NFTs για την Ουκρανία κυκλοφορούν οι ADVENGERS

Smells like…90s: Στο «σφυρί» η αγαπημένη μπλε κιθάρα του Kurt Cobain

Αδ. Γεωργιάδης: Έρχονται επενδύσεις αμερικανικών funds σε ΑΠΕ, τουρισμό, real estate

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News