Business & Finance Τετάρτη 13/04/2022, 10:37
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

4th Family Business Conference: Συνέδριο με τη συμμετοχή επιτυχημένων οικογενειακών επιχειρήσεων

4th Family Business Conference: Συνέδριο με τη συμμετοχή επιτυχημένων οικογενειακών επιχειρήσεων

Επιτυχημένες οικογενειακές επιχειρήσεις με διαχρονική προσφορά στο επιχειρείν θα βρεθούν στο επίκεντρο του 4th Family Business Conference που διοργανώνεται στις 14 Απριλίου από την Palladian Conferences για τέταρτη συνεχή χρονιά. 

Στις θεματικές θα παρουσιαστούν προτάσεις μακροημέρευσης με αφηγήσεις από μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων 3ης & 4ης γενιάς. Επίσης θα υπάρξουν θεματικές ενότητες για το Ταμείο Ανάκαμψης ως εργαλείο υλοποίησης των επιταγών ESG στις οικογενειακές επιχειρήσεις, το φορολογικό σχεδιασμό, ως στρατηγικό εργαλείο για την επίτευξη της μακροημέρευσης μίας οικογενειακής επιχείρησης και την ωρίμανση του μοντέλου Διοίκησης της οικογενειακής επιχείρησης (στελέχωση, ενσωμάτωση και διαχείριση). Επίσης, οι προκλήσεις & ευκαιρίες για τις οικογενειακές επιχειρήσεις που επεκτείνονται εκτός εθνικών συνόρων. 

Οι ενότητες θα έχουν την μορφή πάνελ συζήτησης, τις οποίες θα συντονίσουν δημοσιογράφοι του οικονομικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ, καθώς και εκπρόσωπος της EY Ελλάδος. Θα ακολουθήσει το διαδραστικό workshop  #IamRemarkable by Google με θέμα τη «Δύναμη της αυτοπροβολής» με σημαντικά μηνύματα προς τις νέες γενιές επιχειρηματιών και τα μέλη των οικογενειακών επιχειρήσεων. 

Παράλληλα, θα διεξαχθούν συζητήσεις με θέμα τη σημασία του marketing και της επικοινωνίας στις οικογενειακές επιχειρήσεις και με τα μέλη μιας οικογενειακής επιχείρησης.   

Στο φετινό συνέδριο, έχει επίσης προστεθεί μία νέα ενότητα (firechat), με γρήγορες ερωτήσεις και απαντήσεις που θα συντονίζει έμπειρος δημοσιογράφος, για το μέλλον και το όραμα νέων επιχειρηματιών, το νέο τρόπο σκέψης ως απαραίτητο συστατικό στην αγορά εργασίας και το ρόλο της ανάπτυξης νέων δεξιοτήτων, ώστε να καταφέρουν οι επιχειρήσεις να είναι βιώσιμες και ευέλικτες.  

Σημειώνεται ότι υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του Συνεδρίου με φυσική παρουσία ή διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News