Business & Finance Τρίτη 1/03/2022, 11:55
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικές επιχειρήσεις στηρίζουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες: Και η Reborrn προσφέρει θέσεις εργασίας

Ελληνικές επιχειρήσεις στηρίζουν τους Ουκρανούς πρόσφυγες: Και η Reborrn προσφέρει θέσεις εργασίας

Πρωτοβουλίες για τη στήριξη των Ουκρανών αναλαμβάνουν ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς τα στοιχεία του ΟΗΕ αναφέρουν ότι μισό εκατομμύριο πολίτες της χώρας έχουν ήδη γίνει πρόσφυγες. 

Αφότου η Sani/Ikos έκανε γνωστό ότι προσφέρει 300 θέσεις εργασίας (με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τους Έλληνες υπαλλήλους της) και δωρεάν διαμονή σε Ουκρανούς εργαζόμενους του τουριστικού τομέα, η συμβουλευτική εταιρεία Reborrn, που εδρεύει στο Λονδίνο και την Αθήνα, προσφέρει θέσεις εργασίας και πακέτο επανεγκατάστασης 5.000 ευρώ για κάθε νέο υπάλληλό της που επηρεάζεται από τον πόλεμο στην Ουκρανία. 

Η Reborrn παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και έχει δημιουργηθεί από τους Κώστα Μάντζιαρη και Γιώργο Βαρέλογλου (είναι γνωστοί από την ίδρυση της Mindworks το 2005). 

«Στην Reborrn είμαστε μουδιασμένοι από τις εξελίξεις έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», αναφέρει η εταιρεία στο σάιτ της. «Έχουμε τη συλλογική ανάγκη να κάνουμε κάτι παραπάνω από το να ελπίζουμε απλά».

Η εταιρεία έχει αρκετές ανοικτές θέσεις εργασίας (είτε με έδρα την Ελλάδα είτε για εξ αποστάσεως εργασία), τις οποίες τώρα προσφέρει ενεργά σε Ουκρανούς πολίτες που επηρεάζονται από τον πόλεμο, μαζί με τη βοήθεια της προκειμένου να στήσουν μία νέα ζωή –μόνιμη ή προσωρινή- στην Ελλάδα ή όποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα επιθυμούν. Η Reborrn προσφέρει σε εκείνους που θα επιλεγούν για τις θέσεις ένα πακέτο 5.000 ευρώ για να βοηθήσει στη μετεγκατάστασή τους.

Όσα βιογραφικά δεν πληρούν τις απαιτήσεις για τις θέσεις αυτές, θα μπουν σε μία βάση δεδομένων, στην οποία θα έχει πρόσβαση startups και μεγαλύτερες εταιρείες που βρίσκονται στο δίκτυο της Reborrn.

Οι θέσεις τις οποίες προσφέρει η Reborrn είναι οι εξής: Communications Consultant, Communications Intern (Paid), Visual Designer, Design Sprint Consultant, CRM Platform Developer και Senior Organizational Designer. 

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης: 

Sani/Ikos Group: Προσφέρει δουλειά και διαμονή σε 300 Ουκρανούς

ΟΗΕ: Μισό εκατομμύριο Ουκρανοί πρόσφυγες έως τώρα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News