ONLINE DELIVERY

Και μέσω Wolt τα προϊόντα της αλυσίδας My Market

Και μέσω Wolt τα προϊόντα της αλυσίδας My Market

Μέσω και της Wolt μπορούν πλέον οι καταναλωτές στο κέντρο της Αθήνας και σε μερικές ακόμη περιοχές της πρωτεύουσας να παραγγέλνουν ηλεκτρονικά προϊόντα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market του ομίλου METRO AEBE, συμφερόντων Παντελιάδη. Η συνεργασία αυτή έρχεται στην πραγματικότητα με καθυστέρηση περίπου 1,5 έτους, καθώς την άνοιξη του 2020 είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο εταιρείες προκειμένου να ξεκινήσει πιλοτικά η διανομή των προϊόντων της αλυσίδας από την Wolt, χωρίς όμως τελικά να προχωρήσει τότε. 

Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών γίνεται προς το παρόν μόνο από το κατάστημα My Market που βρίσκεται στους Αμπελόκηπους με τη διανομή, πάντως, να μην περιορίζεται στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά να γίνεται και σε άλλες περιοχές, όπως ο Χολαργός, το Χαλάνδρι, το Νέο Ψυχικό, ο Βύρωνας, το Γαλάτσι κ.α. Το ύψος της ελάχιστης παραγγελίας είναι 20 ευρώ, ενώ προβλέπεται κόστος διανομής 3 ευρώ. Η διανομή των προϊόντων γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από 9 π.μ. έως 8 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 7 μ.μ.. Την Κυριακή δεν γίνονται διανομές προϊόντων. Η συνεργασία περιορίζεται για την ώρα στο ένα κατάστημα διότι έχει πιλοτικό χαρακτήρα και αναλόγως της πορείας που θα έχει θα ενταχθούν σταδιακά και άλλα καταστήματα. 

Αυτή, πάντως, δεν είναι η μοναδική συνεργασία ανάμεσα στην Wolt και τον όμιλο METRO AEBE. Ο όμιλος έγινε βασικός προμηθευτής της Wolt Market, της υπηρεσίας λιανικής που έχει ξεκινήσει η πλατφόρμα στην Ελλάδα από τον περασμένο Απρίλιο.

Η Wolt γίνεται η τέταρτη πλατφόρμα που συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την παραγγελιοληψία και τη διανομή των προϊόντων τους. Την αρχή έκανε η efood στη διάρκεια του πρώτου lockdown ξεκινώντας συνεργασία με την «Σκλαβενίτης», συνεργασία η οποία αφορά στην παραγγελιοληψία και όχι στη διανομή των προϊόντων, ακολούθησε η BOX του ομίλου COSMOTE που έχε συνεργασία με τις αλυσίδες «Μασούτης» και «Κρητικός» και η delivery.gr (πλέον έχει εξαγοραστεί από την Delivery Hero στην οποία ανήκει και η efood) η οποία συνεργάζεται με την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News