Business & Finance Παρασκευή 24/12/2021, 14:26
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Hondos Center: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Hondos Center: Πέθανε σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 40 ετών ο Φρειδερίκος Χόντος, μέλος της γνωστής οικογένειας Χόντου και γιος του Αργύρη Χόντου, ενός εκ των ιδρυτών της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων καλλυντικών.  

Ο επιχειρηματίας, το τελευταίο διάστημα, έδινε μάχη με την επάρατο νόσο. Η κηδεία του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου, στο νεκροταφείο της Κηφισιάς.  

Ο Φρειδερίκος Χόντος ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου στη Nifrestel Hondos Center, μίας από τις εταιρείας συμφερόντων της οικογένειας, η οποία διαχειρίζεται τα καταστήματα σε Κηφισιά, Ερμού, Μαρούσι και Ηράκλειο Κρήτης. 

Τα Hondos Center ιδρύθηκαν το 1967, λειτουργώντας αρχικά ως αποθήκη καλλυντικών στην οδό Ομήρου, όπου μέχρι και σήμερα παραμένουν τα κεντρικά γραφεία της επιχείρησης.  

Το 2004 η εταιρεία διασπάστηκε και δημιουργήθηκε η Hondos Palace Πολυκαταστήματα (είχε το υποκατάστημα στην Ιπποκράτους) υπό τον Γιώργο Χόντο, η οποία πτώχευσε το 2017. 

Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να δραστηριοποιούνται στον χώρο των καλλυντικών, καθώς και στην πώληση ενδυμάτων και υποδημάτων, αξεσουάρ και άλλων προϊόντων. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News