Business & Finance Παρασκευή 12/11/2021, 10:24
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Διάκριση για την Alpha Bank στα Global Private Banking Awards

Αναδείχθηκε «Best Private Bank in Greece» για 4η συνεχή χρονιά

Διάκριση για την Alpha Bank στα Global Private Banking Awards

«Best Private Bank in Greece» αναδείχθηκε το Private Banking της Alpha Bank, για τέταρτη συνεχή χρονιά, στα βραβεία Global Private Banking Awards 2021 των εκδόσεων Professional Wealth Management (PWM) και The Banker του Ομίλου Financial Times.

Όπως σημειώνει η τράπεζα σε ανακοίνωσή της, η διάκριση αποτελεί αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών Private Banking της Alpha Bank, οι οποίες απολαμβάνουν σταθερά της εμπιστοσύνης των πελατών της Τράπεζας». Παράλληλα, «αναδεικνύει τη δέσμευση της Alpha Bank για ποιοτική εξυπηρέτηση, με την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και τη διαρκή

«Είναι μεγάλη τιμή που το διεθνώς αναγνωρισμένο βραβείο ‘Best Private Bank in Greece’ απονέμεται για τέταρτο συνεχόμενο έτος στην Τράπεζά μας, τοποθετώντας την Alpha Private Bank σε ηγετική θέση στην Ελλάδα. Η φετινή διάκριση επισφραγίζει τις επιδόσεις μας σε μία χρονιά στην οποία προσαρμοστήκαμε ταχύτατα στις νέες συνθήκες που δημιουργήθηκαν από την πανδημία, προσφέροντας ποιοτική εξυπηρέτηση με σύγχρονα ψηφιακά μέσα» δήλωσε ο γενικός διευθυντής Wholesale Banking της Alpha Bank, Γιάννης Εμίρης.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News