Business & Finance Τρίτη 30/04/2024, 19:16
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγές στη διοικητική ομάδα

Εθνική Ασφαλιστική: Αλλαγές στη διοικητική ομάδα

Ο Γιώργος Ζερβουδάκης αναλαμβάνει τα καθήκοντα γενικού διευθυντή Πωλήσεων στην Εθνική Ασφαλιστική και ο Άγγελος Μπάρδας αναβαθμίζεται ως διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail.

Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την Εθνική Ασφαλιστική:

  •  Ο κ. Ζερβουδάκης διαθέτει εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, έχοντας διατελέσει Chief Sales Officer στη Generali, επικεφαλής δικτύων πωλήσεων στη Metlife και Marketing Director στην Allianz.
  •  Ο κ. Μπάρδας έχει πολυετή εμπειρία και συνεργασία στο τμήμα Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής και αναβαθμίζεται ως διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων Retail της εταιρείας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, Ρόμπερτ Γκαουτσί, δήλωσε: «Με χαρά καλωσορίζουμε ένα νέο στέλεχος στην Εθνική Ασφαλιστική, ώστε να εμπλουτίσουμε την ομάδα μας με άτομα του κλάδου τα οποία μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για την αποτελεσματική υποστήριξη των ασφαλισμένων μας. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτό το νέο κεφάλαιο συνεργασίας που ανοίγουμε με τον Γιώργο Ζερβουδάκη και τον Άγγελο Μπάρδα, θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε την επόμενη μας μέρα με σιγουριά και αυτοπεποίθηση». 

Moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Δικαίωμα στη Λήθη: Ισότιμη πρόσβαση σε δάνεια και ασφάλειες ζωής για πρώην καρκινοπαθείς

COFACE: Πώς η τεχνητή νοημοσύνη ενισχύει την Ασφάλιση των Επιχειρήσεων

Νέες Σ.Σ.Ε. για το σύνολο του κλάδου των ασφαλιστικών και για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News