Business & Finance Σάββατο 6/04/2024, 18:35
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στρατηγική συνεργασία interworks.cloud – ThreatDown by Malwarebytes

Στρατηγική συνεργασία interworks.cloud – ThreatDown by Malwarebytes

H interworks.cloud ανακοινώνει την συνεργασία της με την Malwarebytes. Οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν ακόμη μεγαλύτερη εξάπλωση και διείσδυση της ολοκληρωμένης λύσης κυβερνοασφάλειας ThreatDown σε επιχειρήσεις και σε οργανισμούς.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής συνεργασίας, η interworks.cloud θα προωθεί την λύση ThreatDown στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρέχοντας την προμήθεια και την υποστήριξη των αντίστοιχων αδειών λογισμικού.

Μιλώντας για την συνεργασία τους, ο Brian Kane, Senior Director Global Channels  της Malwarebytes δήλωσε πως «είναι ιδιαίτερη χαρά που συνεργαζόμαστε με την interworks.cloud για να φέρουμε την υπηρεσία ThreatDown στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια λύση που αντικατοπτρίζει αυτό που παρέχουμε στους πελάτες μας — ισχυρή ασφάλεια τερματικού σημείου που μειώνει τα επίπεδα απειλών, χωρίς να διακόπτει τις εργασίες, ενώ παραμένει εξαιρετικά εύχρηστη».

Από την πλευρά του ο Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Chief Commercial Officer της interworks.cloud υπογράμμισε “Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συνεργαζόμαστε με την Malwarebytes, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον χώρο της κυβερνοασφάλειας. Η συνεργασία μας αντιπροσωπεύει τη συνάντηση δύο κορυφαίων εταιρειών που δεσμεύονται να προσφέρουν υψηλής ποιότητας λύσεις ασφάλειας στον ψηφιακό κόσμο.  Με αφοσίωση στην απλότητα και την αποτελεσματικότητα, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας μια ασφαλή και εύχρηστη εμπειρία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και την ανάπτυξη, προωθώντας την κυβερνοασφάλεια στο υψηλότερο επίπεδο και προσφέροντας εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες μας, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την ασφάλεια των δικτύων και των επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.” 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News