Business & Finance Πέμπτη 21/09/2023, 12:34
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΟΛΠ: Ενίσχυση των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία

ΟΛΠ: Ενίσχυση των πλημμυροπαθών στη Θεσσαλία

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς/ ΟΛΠ Α.Ε. – COSCO SHIPPING και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, απέστειλαν από κοινού ανθρωπιστική βοήθεια, προσφέροντας έμπρακτη αρωγή για τους πλημμυροπαθείς σε τοπικές κοινωνίες της Θεσσαλίας, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ανθρωπιστική βοήθεια, η οποία περιλαμβάνει παλέτες εμφιαλωμένων νερών, τρόφιμα μακράς διαρκείας, οικιακά καθαριστικά και είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, παραδόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Νέο Κτίριο επί των οδών Θεοφράστου & Κλεισθένους (συνοικία Αβέρωφ) στη Λάρισα.

Σκοπός της από κοινού συνέργειας, η άμεση ανακούφιση των πληγέντων από την κακοκαιρία “Daniel”, η οποία άφησε πίσω νεκρούς, αγνοούμενους, εγκλωβισμένους και τεράστιες καταστροφές. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» με επιπρόσθετη ανθρωπιστική βοήθεια 3 τόνων για την κάλυψη πρώτων βασικών αναγκών σε πλημμυροπαθείς οικογένειες, συνεχίζει με εντολή του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου τις προσπάθειες για την ανακούφιση τους, σε συνεργασία με τις Ιερές Μητροπόλεις και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης: 

ΟΛΠ: 85% αύξηση στο σύνολο των επιβατών κρουαζιέρας το πρώτο 8μηνο του έτους

ΟΛΠ: Δυναμική επάνοδο για την κρουαζιέρα στο α’ εξάμηνο

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News