Business & Finance Πέμπτη 19/01/2023, 18:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

​ΕΛΤΟΝ: Η Άννα Μουρατίδου νέα οικονομική διευθύντρια

​ΕΛΤΟΝ: Η Άννα Μουρατίδου νέα οικονομική διευθύντρια

Την ανάληψη καθηκόντων οικονομικού διευθυντή από την κα Άννα Μουρατίδου, στη θέση του κ. Στυλιανού Βασιλείου, ο οποίος πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί, ανακοίνωσε η ΕΛΤΟΝ Διεθνούς Εμπορίου.

Αναλυτικά, η εταιρεία ΕΛΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΕΒΕ ανακοινώνει σύμφωνα με το άρθρο 17 παρ.1 του κανονισμού 596/2014 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και το άρθρο 2 της απόφασης 3/347/12.7.2005 του Δ.Σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ότι η κ. Άννα Μουρατίδου αναλαμβάνει τη θέση του Οικονομικού Διευθυντή με ημερομηνία έναρξης συνεργασίας την 16/01/2023.

Η κ. Μουρατίδου είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος αδείας Α τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Κατέχει 25ετή εμπειρία σε διάφορες διευθυντικές θέσεις Οικονομικών Υπηρεσιών (CFO, Διευθύντρια Λογιστηρίου, Chief Financial Controller) σε μεγάλες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες.

H εταιρεία ΕΛΤΟΝ καλωσορίζει την κ. Μουρατίδου προσδοκώντας σε μία εποικοδομητική και αποδοτική συνεργασία.

Η κυρία Μουρατίδου θα συνεχίσει το έργο της Οικονομικής Διεύθυνσης έχοντας υπόψη την πολυετή επιτυχημένη πορεία του Οικονομικού Διευθυντή κ. Στυλιανού Βασιλείου ο οποίος επίκειται να συνταξιοδοτηθεί.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News