Business & Finance Τετάρτη 15/09/2021, 15:02
BUSINESS & FINANCE

Αθ. Κελέμης: Σημαντικές ευκαιρίες για τους Γερμανούς επενδυτές στην Ελλάδα

Αθ. Κελέμης: Σημαντικές ευκαιρίες για τους Γερμανούς επενδυτές στην Ελλάδα

Οι επενδύσεις βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν στο περίπτερο της e.GO Mobile στις εγκαταστάσεις της 85ης ΔΕΘ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και ο γενικός διευθυντής και μέλος του Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης.

Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, ο υπουργός Ανάπτυξης, αφού ενημερώθηκε από τον δρ. Ulrich Hermann, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Next.e.GO Mobile SE, για τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις της εταιρείας στην Ελλάδα, υπογράμμισε το πόσο σημαντικό είναι για την ελληνική οικονομία να την εμπιστεύονται επενδυτικά ξένοι όμιλοι, αναπτύσσοντας τεχνολογίες οι οποίες δίδουν ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα βιωσιμότητας.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου τόνισε «την ισχυρή θέση των Γερμανών επενδυτών στην Ελλάδα», εκφράζοντας παράλληλα «τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία τους θα ενδυναμωθεί περαιτέρω, καθότι η ελληνική οικονομία, πέραν των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης που ήδη παρουσιάζει, προσφέρει σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες στους περισσότερους από τους τομείς στους οποίους εστιάζει σήμερα το ενδιαφέρον της η Γερμανία».

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News