Business & Finance Τρίτη 17/08/2021, 17:35
BUSINESS & FINANCE

Folli Follie: Σε δίκη η οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλα 10 άτομα

Folli Follie: Σε δίκη η οικογένεια Κουτσολιούτσου και άλλα 10 άτομα

Σε δίκη, κατηγορούμενοι για εγκληματική οργάνωση και άλλες κακουργηματικές πράξεις, παραπέμπονται ο ιδρυτής της Folli Follie Δημήτρης Κουτσολιούτσος, ο γιος του Τζώρτζης, η σύζυγός του Καίτη και άλλοι 10 εμπλεκόμενοι στην υπόθεση. 

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, το οποίο παραπέμπει στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τους 13 από τους συνολικά 31 κατηγορουμένους για την υπόθεση, από τις πράξεις τους προκλήθηκε ζημιά που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 413 εκατ. ευρώ. 

Οι κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζουν οι 13 είναι για εγκληματική οργάνωση, πλαστογραφία από κοινού και κατ’ εξακολούθηση με συνολικό όφελος και αντίστοιχη ζημία άνω των 120.000 ευρώ (κακούργημα), απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσα κατά φυσικών και νομικών προσώπων, ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ, με προξενειθείσα ζημία άνω των 120.000 ευρώ, χειραγώγηση της αγοράς από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News