ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Ολοκληρώθηκε η επέκταση του River West-Επένδυση €30 εκατ

Ολοκληρώθηκε η επέκταση του River West-Επένδυση €30 εκατ

Το καλοκαίρι και το Φθινόπωρο θα ανοίξουν τα νέα καταστήματα του River West Open, της επέκτασης του εμπορικού κέντρου River West στην Λεωφόρο Κηφισού 98 στο Αιγάλεω, που ανήκει στη Noval Property, τη θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Μετά την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών, το νέο τμήμα, που αποτελεί επένδυση 30 εκατ. ευρώ, διαθέτει χώρους 17.450 τ.μ. με μεγάλης επιφάνειας καταστήματα τεχνολογίας, αθλητικών ειδών και παιχνιδιών, όπως και χώρους εστίασης 1.550 τ.μ.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη χθεσινή παρουσίαση της νέας ανάπτυξης, το River West Open εκτιμάται ότι μέσα στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του, θα αυξήσει τον αριθμό των επισκεπτών, συνολικά, του εμπορικού κέντρου σε 8 εκατομμύρια, μέγεθος που ανέρχεται σε 5,3 εκατ. σήμερα.

Το River West Open θα διαθέτει ένα πολύ μεγάλο κατάστημα (Flagship store) της Decathlon επιφάνειας 5.016 τ.μ., ένα megastore Μουστάκας 4.600 τ.μ., ένα νέο κατάστημα Κωτσόβολος 2.170 τ.μ., όπως και κατάστημα της αλυσίδας Jysk 1.305 τ.μ. Τα καταστήματα Μουστάκας και Κωτσόβολος μεταφέρονται ουσιαστικά από το River West σε μεγαλύτερους και πιο σύγχρονης διαρρύθμισης χώρους της νέας πτέρυγας. Επίσης, θα συναφθούν νέες συμφωνίες με αλυσίδες εστίασης, όπως η KFC, ενώ το υφιστάμενο εμπορικό κέντρο, το River West, θα ενισχυθεί με νέα brands μόδας.

Το νέο τμήμα του εμπορικού κέντρου είναι προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η πανδημία, δηλαδή στη στροφή των καταναλωτών προς υπαίθριους χώρους. Το River West, ως ενιαία ανάπτυξη, θα προσφέρει μεγάλης επιφάνειας εξωτερικούς χώρους αναψυχής, συνολικής έκτασης 20 στρεμμάτων, που θα περιλαμβάνουν παιδική χαρά, υπαίθριο αμφιθέατρο, καταρράκτη και εκτεταμένους κήπους, και θα διαθέτει ανοιγόμενη οροφή.

«Σε ένα αναβαθμισμένο και σύγχρονο περιβάλλον, επιτυγχάνουμε το «πάντρεμα» του εμπορικού κέντρου κλειστού τύπου, με εξωτερικούς χώρους πολλαπλών χρήσεων, όπου κυριαρχούν το πράσινο και το υγρό στοιχείο» ανέφερε η Μαρία Καλουτά, Head of Retail της Noval Property.

Η υφιστάμενη μαζί με την καινούργια ανάπτυξη θα αντιπροσωπεύουν συνολική μισθώσιμη επιφάνεια 62.050 τ.μ., εάν συμπεριληφθεί και το κατάστημα του ΙΚΕΑ, καταλαμβάνοντας έκταση 83,5 στρεμμάτων.

Το εμπορικό κέντρο έχει συνολική ακτίνα επιρροής 750.000 ατόμων.

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News