Business & Finance Τρίτη 23/02/2021, 13:23
BUSINESS & FINANCE

Στη διοικητική ομάδα της TÜV HELLAS η Β. Καλαμποκίδου

Στη διοικητική ομάδα της TÜV HELLAS η Β. Καλαμποκίδου

Στη διοικητική ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) εντάσσεται η Βασιλική Καλαμποκίδου, αναλαμβάνοντας τη θέση της Vice President System Certification του κορυφαίου Φορέα Επιθεώρησης και Πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «με την έλευση της κυρίας Καλαμποκίδου ως επικεφαλής της κομβικής Διεύθυνσης Πιστοποίησης Συστημάτων, ενισχύεται το στρατηγικό σχέδιο της TÜV HELLAS (TÜV NORD) για αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση ευκαιριών που φέρνει η νέα οικονομική συγκυρία».

Η κ. Καλαμποκίδου έχει μακροχρόνια εμπειρία ως σύμβουλος διοίκησης. Συγκεκριμένα δραστηριοποιήθηκε ως Σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης από το 1999 και διαθέτει υπερδεκαετή εμπειρία στην εκπαίδευση Ανθρώπινου Δυναμικού. Διετέλεσε διευθύντρια του γραφείου του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων στην περίοδο 2012-2015 καθώς και σύμβουλος του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων (2019-2020). Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αθήνα και Bank Operations στο Monterey Peninsula College της Καλιφόρνια.

«Σε πείσμα της συγκυρίας, η TÜV ELLAS (TÜV NORD) μεγαλώνει συνεχώς σε αριθμό και διευρύνει τις δραστηριότητές της ώστε να είναι έτοιμη για τις ευκαιρίες που θα φέρει η ανάπτυξη μόλις αντιμετωπιστεί το υγειονομικό σκέλος της πανδημίας» δήλωσε ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News