Business & Finance Τρίτη 9/02/2021, 09:45
BUSINESS & FINANCE

Αδ. Γεωργιάδης για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική: Οι αποφάσεις ανακοινώνονται κεντρικά

Αδ. Γεωργιάδης για ενδεχόμενο lockdown στην Αττική: Οι αποφάσεις ανακοινώνονται κεντρικά

Οι αποφάσεις ανακοινώνονται κεντρικά και θεσμικά, ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδης ερωτηθείς για τις δηλώσεις του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια ότι θα εισηγηθεί ολικό lockdown στην Αττική. 

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως δεν γνωρίζει τι ακριβώς τι θα πει το γενικευμένο lockdown, καθώς η χώρα βρίσκεται ούτως ή άλλως σε lockdown.

«Η διαφορά τύπου Μαρτίου με σήμερα είναι κλειστά σχολεία και όχι click away στην αγορά, δεν βλέπω κάποια άλλη διαφορά. Αν αυτό εισηγηθεί ο υπουργός (σ.σ. Υγείας), τι να σας πω. Εμείς στο υπουργείο Ανάπτυξης έχουμε άλλες ανησυχίες, ο κάθε ένας όμως βλέπει τον τομέα της ευθύνης του δεν το λέω κριτικά, λογικό είναι» δήλωσε.

«Αν ο υπουργός της Υγείας που είναι ο υπεύθυνος, κάνει μια τέτοια εισήγηση προφανώς θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη για την κυβέρνηση» συνέχισε, προσθέτοντας πως η μεγάλη ανησυχία αφορά την Αττική, καθώς εκεί ζει ο μισός πληθυσμός της χώρας και εάν ξεφύγει η πανδημία μπορεί να λάβει πολύ άσχημες διαστάσεις.

Σημείωσε πάντως ότι κατά τη δική του γνώμη ο κόσμος της αγοράς έχει τηρήσει απαρέγκλιτα τα μέτρα και το click away δεν έχει επιβαρύνει την κίνηση.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News