Business & Finance Πέμπτη 18/01/2024, 21:58
BUSINESS & FINANCE

GREEK HOUSE DAVOS 2024»: Η ευεξία λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης του παγκόσμιου τουρισμού

GREEK HOUSE DAVOS 2024»: Η ευεξία λειτουργεί ως μοχλός ανάπτυξης του παγκόσμιου τουρισμού

Τα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα παρουσίασαν σε ειδικό πάνελ για την Καινοτομία και αειφορία στην παγκόσμια επιχειρηματικότητα με έμφαση στην τουριστική βιομηχανία ο Clayton Thomas ιδρυτής των Root Brands και η Christina Rahm ιδρύτρια της εταιρίας Drc Ventures.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Clayton Thomas είπε ότι η πανδημία άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο ο καταναλωτής συμπεριφέρεται, καθώς όλα πλέον σχετίζονται με το διαδίκτυο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Clayton Thomas ιδρυτής των Root Brands (πρόκειται για εταιρεία υγείας και ευεξίας που ασχολείται με βιολογικά προϊόντα κ.λπ.) σημειώνει ότι η εταιρία του που δημιουργήθηκε μέσα στην πανδημία και από μηδέν πελάτες, κατάφερε χωρίς να πληρώσει χρήματα για διαφήμιση πλέον να διαθέτει πελατειακή βάση που ξεπερνάει τους 200.000. «Εάν πιστέψει σε σένα ο πελάτης, αυτός θα μετατραπεί πρεσβευτής των προϊόντων σου», σημείωσε ο Clayton Thomas .

Την ίδια στιγμή σημείωσε ότι είναι πολύ κρίσιμο να γίνεται χρήση των εργαλείων της επιστήμης, ώστε κάθε εταιρεία να διαβάζει τις ανάγκες της κοινωνίας και να απαντά ανάλογα. Εστιάζοντας στον κλάδο του τουρισμού επεσήμανε ότι αν οι πολίτες νοιώθουν και αισθάνονται υγιείς, είναι αυτοί που θα ταξιδεύσουν και θα αναζητήσουν προϊόντα ευεξίας που προσφέρει η τουριστική βιομηχανία παγκοσμίως.

Από την πλευρά της η Christina Rahm ιδρύτρια της εταιρείας Drc Ventures επεσήμανε ότι μέχρι τώρα έχει ιδρύσει πάνω από 300 εταιρείες. Απευθυνόμενη στο επιχειρηματικό κοινό επεσήμανε ότι η ίδια φτιάχνει μια λίστα των στόχων της ημέρας την οποία ακολουθεί με αφοσίωση και δέσμευση συνειδητοποιώντας την αξία της κάθε ημέρας.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News