Business & Finance Δευτέρα 11/01/2021, 17:44
BUSINESS & FINANCE

Aegean: Νέα ευελιξία στην παροχή voucher

Aegean: Νέα ευελιξία στην παροχή voucher

Μεγαλύτερη ευελιξία απέναντι στις μεταβολές των δρομολογίων, ως απόρροια των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού και της μειωμένης ταξιδιωτικής ζήτησης, προσφέρει εφεξής η Aegean.

Συγκεκριμένα, εμπλουτίζονται οι επιλογές ευελιξίας για πτήσεις από 6 Νοεμβρίου του 2020 έως και 28 Μαρτίου του 2021, για τις οποίες παρά το γεγονός ότι δεν έχουν ακυρωθεί, κάποιοι από τους επιβάτες ενδεχομένως να επιθυμούν οικειοθελώς να αναβάλουν το ταξίδι τους.

Οι συγκεκριμένοι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν online και να λάβουν voucher για τη συνολική αξία του εισιτηρίου τους, προκειμένου να το εξαργυρώσουν σε επόμενο ταξίδι για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της εταιρείας μέσα στους επόμενους 18 μήνες.

Παράλληλα, για το ίδιο διάστημα, συνεχίζει να παρέχεται η δυνατότητα αλλαγής του εισιτηρίου, χωρίς χρέωση διαφοράς ναύλου, για τον ίδιο προορισμό και για οποιαδήποτε μελλοντική ημερομηνία -έως και 31 Οκτωβρίου του 2021- ενώ διατηρείται και η δυνατότητα «ανοιχτού» εισιτηρίου για έναν χρόνο.

Φυσικά, σε περίπτωση που η Aegean προχωρήσει σε ακύρωση πτήσης λόγω των περιορισμών, παρέχεται η επιλογή στους επιβάτες είτε να λάβουν credit voucher αυξημένης αξίας (+10%) είτε να ζητήσουν επιστροφή των χρημάτων τους.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News