Business & Finance Παρασκευή 2/06/2023, 17:02
BUSINESS & FINANCE

ΒΙΚΟΣ για επένδυση SMERC: Θα διατηρήσει το ποσοστό της στην ΕΨΑ

ΒΙΚΟΣ για επένδυση SMERC: Θα διατηρήσει το ποσοστό της στην ΕΨΑ

Την επένδυση του SMERC fund του Ν. Καραμούζη στην ΕΨΑ καλωσόρισε και επίσημα η οικογένεια Σεπετά της BIKOS, η οποία κατχει το 25% τη εταιρείας αναψυκτικών. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σημείωσε ότι θα παραμείνει στο επενδυτικό σχήμα. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί μια νέα – πιο ελπιδοφόρα μέρα για την ιστορική αυτή εταιρεία, στην ανάπτυξη της οποίας πάντα πιστεύαμε. 

Με σταθερή αυτή την πίστη, θα συνεχίσουμε να έχουμε αμείωτο το επενδυτικό μας ενδιαφέρον στην ΕΨΑ, θα διατηρήσουμε τη θέση μας και θα παραμείνουμε στο επενδυτικό σχήμα, προσηλωμένοι στις σταθερές αρχές και αξίες που μας συνοδεύουν διαχρονικά. 

Ο κλάδος χρειάζεται βιώσιμες εταιρείες που θα αναπτύσσονται, θα παρέχουν ποιοτικά προϊόντα και θα συμβάλλουν στην περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση του SMERC fund, η συνεργασία του με την οικογένεια Τσαούτου της ΕΨΑ έχει ως στόχο την άμεση κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, τη βελτίωση των συνθηκών ρευστότητας, την αξιοποίηση του έμπειρου στελεχιακού δυναμικού της και την ενίσχυσή του με ικανά και έμπειρα στελέχη. Παράλληλα, θα δρομολογηθεί μέσω επενδύσεων η αναβάθμιση των παραγωγικών δυνατοτήτων και των εγκαταστάσεων της εταιρείας, ενώ θα αναπτυχθούν νέα δίκτυα και προορισμοί πωλήσεων.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

ΕΨΑ: Ένας αιώνας ζωής – Από τη λεμονάδα της Αγριάς Βόλου στα χέρια του fund SMERC

To SMERC του Ν. Καραμούζη επενδύει στην ΕΨΑ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News