Δελτια Τυπου Τετάρτη 31/01/2024, 11:57
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Yours Car Rental – Ηγέτης στην Εξυπηρέτηση Πελατών με 9 Πρωτοποριακά Βραβεία

Yours Car Rental – Ηγέτης στην Εξυπηρέτηση Πελατών με 9 Πρωτοποριακά Βραβεία

 Η Yours Car Rental, η πρωτοποριακή εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, με υπερηφάνεια ανακοινώνει την απονομή εννέα (9) εξαιρετικών βραβείων από τις διεθνείς πλατφόρμες Booking.com και Rentalcars.com για το έτος 2024.

Η εταιρεία διακρίθηκε για την αριστεία της στην εξυπηρέτηση πελατών και την ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών της, ενισχύοντας τη θέση της ως ηγέτη στον κλάδο. Αυτά τα βραβεία αντανακλούν τη δέσμευση της Yours Car Rental να παρέχει ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση και να προσφέρει μια εμπειρία ενοικίασης χωρίς άγχος.

Η εταιρεία ευχαριστεί θερμά τους πολύτιμους πελάτες της για τη συνεχή εμπιστοσύνη και την αφοσίωση τους, η οποία ήταν καθοριστική για την κατάκτηση αυτών των διακρίσεων.

Μεταξύ των βραβείων που απονεμήθηκαν στην Yours Car Rental περιλαμβάνονται:

Rentalcars.com 2024 Customer Favorite Award – Κέντρο των Αθηνών

Rentalcars.com 2024 Customer Favorite Award – Αεροδρόμιο Μυκόνου

Rentalcars.com 2024 Customer Favorite Award – Λιμάνι της Πάρου

Η Yours Car Rental αναγνωρίζει και ευχαριστεί τις ομάδες της για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους, τα οποία αποτελούν τον πυλώνα της επιτυχίας της. Οι συνεχείς προσπάθειες και η αφοσίωση των ομάδων μας είναι ο λόγος που η Yours Car Rental ξεχωρίζει ως η πιο βραβευμένη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα από την Booking.com και την Rentalcars.com φέτος.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας yourscarrental.com ή επικοινωνήστε με το τμήμα επικοινωνίας μας στο [email protected]

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News