Κόσμος Σάββατο 19/02/2022, 23:51
ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανικό: Πολλές εκρήξεις ακούστηκαν στο κέντρο του Ντονέτσκ

Είναι άγνωστο προς το παρόν πού οφείλονται αυτές οι εκρήξεις. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση, ούτε από τις αυτονομιστικές αρχές, ούτε από το Κίεβο

Ουκρανικό: Πολλές εκρήξεις ακούστηκαν στο κέντρο του Ντονέτσκ

Πολλές εκρήξεις ακούστηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου και τα πρώτα λεπτά της Κυριακής στο κέντρο της πόλης Ντονέτσκ, που ελέγχεται από τους αυτονομιστές, στην ανατολική Ουκρανία, μετέδωσε ένας δημοσιογράφος του πρακτορείου Reuters.

Είναι άγνωστο προς το παρόν πού οφείλονται αυτές οι εκρήξεις. Δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία ανακοίνωση, ούτε από τις αυτονομιστικές αρχές, ούτε από το Κίεβο.

Παράλληλα, οι αρχές του Ντονέτσκ ανακοίνωσαν το βράδυ του Σαββάτου ότι συνέλαβαν έναν «Ουκρανό πράκτορα» που εμπλέκεται στην ανατίναξη ενός αυτοκινήτου που ανήκει στον αυτονομιστή ηγέτη Ντένις Σίνενκοφ, τον επικεφαλής της Λαϊκής Πολιτοφυλακής, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Tass, επικαλούμενο το τηλεοπτικό κανάλι Channel One.

Σημειώνεται επίσης ότι, σύμφωνα με διπλωματική πηγή, καταγράφηκαν σχεδόν 2.000 παραβιάσεις της εκεχειρίας το Σάββατο στην ανατολική Ουκρανία από τους παρατηρητές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Moneyreview.gr, με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News