Κόσμος Σάββατο 17/07/2021, 21:02
ΚΟΣΜΟΣ

Μπολσονάρο: Πιθανό να λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες

Ο 66χρονος Μπολσονάρο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο από την Τετάρτη

Μπολσονάρο: Πιθανό να λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐρ Μπολσονάρο, ο οποίος νοσηλεύεται λόγω επιπλοκών μετά από μια παρ’ ολίγον θανάσιμη επίθεση με μαχαίρι εναντίον του το 2018, σημειώνει ικανοποιητική πρόοδο και είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το νοσοκομείο Vila Nova Star. 

Ο Μπολσονάρο πρόκειται να ακολουθήσει διατροφή με σούπες και πουρέ σήμερα Σάββατο, και εάν δεν εμφανίσει κάποια αρνητική αντίδραση, θα ήταν δυνατό να λάβει εξιτήριο μέσα στις επόμενες ημέρες, ανέφερε το νοσοκομείο. 

Ο 66χρονος Μπολσονάρο παρέμεινε στο εν λόγω νοσοκομείο του Σάο Πάολο από την Τετάρτη για θεραπεία που σχετίζεται με την εντερική απόφραξη που του προκάλεσε η επίθεση με μαχαίρι το 2018. 

Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης, ο Μπολσονάρο δήλωσε πως αισθάνεται καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στη δουλειά. 

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Το πρόβλημα που αντιμετώπισα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχε να κάνει με το τραύμα από μαχαίρι που μου προκλήθηκε το 2018… μερικές φορές επηρεάζει το έντερο», ανέφερε ο Μπολσονάρο, εξηγώντας ότι δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. 

«Ανυπομονώ να γυρίσω στη δουλειά, να δω τους φίλους μου, και να βοηθήσω τη Βραζιλία να προχωρήσει μπροστά», πρόσθεσε. 

Moneyreview.gr, με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News