Κόσμος Κυριακή 31/03/2024, 16:23
ΚΟΣΜΟΣ

Εξαφάνιση Εμίλ: Ανακαλύφθηκαν οστά που ανήκουν στο 2χρονο αγόρι

Ο Εμίλ εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ενώ είχε μόλις φτάσει για καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του στην περιοχή Αλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία

Εξαφάνιση Εμίλ: Ανακαλύφθηκαν οστά που ανήκουν στο 2χρονο αγόρι

«Οστά» που αντιστοιχούν στο σώμα του μικρού Εμίλ, παιδιού δυόμιση ετών που εξαφανίστηκε πριν από εννέα μήνες στην περιοχή Αλπ-ντε-Οτ-Προβάνς, στη νοτιοανατολική Γαλλία, βρέθηκαν χθες Σάββατο, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Αιξ-αν-Προβάνς.

«Το Σάββατο η αστυνομία ενημερώθηκε για την ανακάλυψη οστών κοντά στον οικισμό Βερνέτ», των οποίων οι αναλύσεις γενετικής ταυτοποίησης κατέστησαν δυνατό «να συμπεράνουμε σήμερα ότι ήταν τα οστά του παιδιού Εμίλ Σολέγ», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εισαγγελέας Ζαν-Λικ Μπασόν.

Πώς εξαφανίστηκε

Οταν εξαφανίστηκε στις 8 Ιουλίου, ο Εμίλ είχε μόλις φτάσει για τις καλοκαιρινές διακοπές στο εξοχικό σπίτι των παππούδων του από την πλευρά της μητέρας του και δύο γείτονες ισχυρίζονται ότι τον είδαν στον κεντρικό δρόμο του χωριού Οτ-Βερνέ, αλλά με αντικρουόμενες μαρτυρίες.

Η ανακοίνωση της εισαγγελίας αναφέρει ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και εγκληματολογική έρευνα ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί «επιπλέον έρευνες» στην περιοχή όπου βρέθηκαν τα οστά.

Τελευταία φορά που είχε θεαθεί ο Εμίλ ήταν με τον 58χρονο παππού του. Εκτοτε η τύχη του αγνοούνταν και οι ερευνητές δεν απέκλεισαν κανένα ενδεχόμενο περιλαμβανομένης της απαγωγής και της ανθρωποκτονίας.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον παππού του, φυσιοθεραπευτή-οστεοπαθητικό, να κόβει ξύλα έξω από το σπίτι του περίπου την ώρα που φέρεται ότι το παιδί χάθηκε.

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News