Κόσμος Κυριακή 17/12/2023, 11:09
ΚΟΣΜΟΣ

Putin: Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται να επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ – Απολύτως ανόητο το σχόλιο Biden

Putin: Η Ρωσία δεν ενδιαφέρεται να επιτεθεί σε χώρα του ΝΑΤΟ – Απολύτως ανόητο το σχόλιο Biden

«Απόλυτες ανοησίες» χαρακτήρισε ο Ρώσος πρόεδρος, Vladimir Putin το σχόλιο του Αμερικανού ομολόγου του, Joe Biden για την ύπαρξη σχεδίου από μέρους της Ρωσίας να επιτεθεί σε χώρα του NATO, αν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και πρόσθεσε ότι η χώρα του δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει με την στρατιωτική συμμαχία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποίησε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι αν ο Putin νικήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία, τότε η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO, χωρίς όμως να δώσει σαφή στοιχεία για το σχόλιό του.

«Αυτό είναι απολύτες ανοησίες – και πιστεύω ότι ο πρόεδρος Biden το καταλαβαίνει», δήλωσε ο Putin σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε σήμερα από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya.

Επίσης σημείωσε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια του Biden να δικαιολογήσει την εσφαλμένη πολιτική του όσον αφορά τη Ρωσία.

«Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο, κανένα συμφέρον -ούτε γεωπολιτικό, ούτε οικονομικό, πολιτικό ούτε στρατιωτικό- να πολεμήσει με χώρες του NATO», τόνισε ο πρόεδρος της Ρωσίας.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News