Κόσμος Κυριακή 29/10/2023, 07:17
ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Μάθιου Πέρι, γνωστός από τα «Φιλαράκια»

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ο Μάθιου Πέρι, γνωστός από τα «Φιλαράκια»

Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο κωμικός Μάθιου Πέρι, γνωστός από τη συμμετοχή του στη σειρά «Φιλαράκια» όπου υποδυόταν τον Τσάντλερ Μπιγκ.

Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε νεκρό μέσα σε τζακούζι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα η αιτία θανάτου, αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του ηθοποιού και πηγή της αστυνομίας, που επικαλείται το CNBC, η αιτία του θανάτου του ήταν ο πνιγμός.

Ο Πέρι ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στο Λος Άντζελες στην εφηβεία του και έγινε ευρέως γνωστός με την ανάληψη του ρόλου του Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή κωμική σειρά «Φιλαράκια» σε ηλικία 24 ετών, που προβαλλόταν στο NBC για δέκα σεζόν (1994-2004).

Ο Πέρι γεννήθηκε στις 19 Αυγούστου 1969, γιος του ηθοποιού Τζον Μπένετ Πέρι και της Σουζάν Μαρί Λάνγκφορντ, η οποία κάποτε είχε διατελέσει γραμματέας Τύπου του πρώην πρωθυπουργού του Καναδά Πιερ Τριντό. Οι γονείς του χώρισαν πριν από τα πρώτα του γενέθλια. Πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων του χρόνων στην Οτάβα, όπου φοίτησε στο ίδιο σχολείο με τον Τζαστίν Τριντό – τον σημερινό πρωθυπουργό του Καναδά και πρώτο γιο του Πιερ. Ο Πέρι συχνά αστειευόταν λέγοντας ότι κάποτε είχε καβγαδίσει με τον μελλοντικό ηγέτη του Καναδά όταν ήταν παιδιά.

Μακριά από τις κάμερες όμως έδινε μάχη για χρόνια με την εξάρτησή του από τα αναλγητικά και το αλκοόλ και είχε χρειαστεί επανειλημμένα να μπει σε κλινικές αποτοξίνωσης.

Κατά τον TMZ, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σπίτι του από τους αστυνομικούς.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News