Start Ups Τετάρτη 17/03/2021, 14:32
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΨΟΥΣ 60 ΕΚΑΤ.

Elevate Greece: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων

Elevate Greece: Άνοιξε η πλατφόρμα για τη χρηματοδότηση νεοφυών επιχειρήσεων

Αίτηση χρηματοδότησης στην πλατφόρμα του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων μπορούν να υποβάλουν οι εγγεγραμμένες νεοφυείς επιχειρήσεις στο Εθνικό Μητρώο «Elevate Greece» που πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας.

Η πρόσκληση ύψους 60 εκατ. στοχεύει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της ρευστότητας των νεοφυών επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου Νεοφυών Επιχειρήσεων, που πλήττονται από την πανδημία. Πραγματοποιείται με τη μορφή μη επιστρεπτέας ενίσχυσης και θα καλύψει το κεφάλαιο κίνησης έως 80% των εξόδων της επιχείρησης για το έτος αναφοράς (2019 ή 2020) με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τις 100.000 ευρώ.

Ημερομηνία Έναρξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 16/3/2021
Ημερομηνία Λήξης Ηλεκτρονικής Υποβολής: 30/9/2021 και ώρα 15:00.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.ependyseis.gr/mis/(S(jdxehtnbocstx4n3grvkqref))/System/Login.aspx?ReturnUrl=%2fmis%2fdefault.aspx

«Το πρώτο χρηματοδοτικό εργαλείο, στήριξης νεοφυών επιχειρήσεων του Εθνικού Μητρώου ‘Elevate Greece’ ύψους 60 εκατ. ευρώ, είναι γεγονός» δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Χρίστος Δήμας. «Από την πρώτη στιγμή, είχαμε πει πως με το Elevate Greece δίνεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στην Πολιτεία να προωθήσει στοχευμένα μέτρα, κομμένα και ραμμένα στις ανάγκες του οικοσυστήματος» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News