Κοινωνία Δευτέρα 28/12/2020, 06:44
ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά

Τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά

Στη Θράκη, τα νησιά του Aνατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Στα δυτικά τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρκετή ηλιοφάνεια, με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές ώρες στα βόρεια και το Αιγαίο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός στην Αττική, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα πιθανώς να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα θαλάσσια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με λίγες τοπικές βροχές στα βόρεια και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News