Κοινωνία Παρασκευή 25/12/2020, 06:52
ΚΑΙΡΟΣ

Αίθριος καιρός και υψηλές θερμοκρασίες

Αίθριος καιρός και υψηλές θερμοκρασίες

Στα δυτικά, τα νότια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα παραμείνει σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις αναμένεται για σήμερα ο καιρός στην Αττική. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός χαλάει από αύριο. Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη αυξημένες νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα δυτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα σταδιακά στα δυτικά θα ενταθούν και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές που αργά τη νύχτα στη Θεσσαλία θα ενταθούν.

Χιόνια θα πέσουν το βράδυ στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 6, στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News