Κοινωνία Τετάρτη 2/02/2022, 13:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Αφαιρεί τα τέλη χρήσης δικτύου 4 μηνών στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ελπίδα»

ΔΕΔΔΗΕ: Αφαιρεί τα τέλη χρήσης δικτύου 4 μηνών στους πληγέντες από την κακοκαιρία «Ελπίδα»

Την αφαίρεση των τελών της χρήσης για το δίκτυο διανομής τεσσάρων μηνών για όσους επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα», ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, επιβεβαιώνοντας τις αναφορές και τα δημοσιεύματα. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο φορέας, η Χρέωση Δικτύου Διανομής θα αφαιρεθεί από όλους τους λογαριασμός των πελατών Χαμηλής Τάσης όλων των προμηθευτών ηλεκτρικής ενέργειας, που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ελπίδα» και δεν επανήλθε η ηλεκτροδότησή τους για περισσότερο από ένα 24ωρο.

Ταυτόχρονα, θα δοθεί προτεραιότητα σε όλα τα αιτήματα για αποζημιώσεις για ζημιές σε ηλεκτρικές συσκευές των πολιτών από τις πληγείσες από την κακοκαιρία «Ελπίδα» περιοχές.

Για τη διευκόλυνσή τους και την αμεσότερη εξυπηρέτησή τους, η είσοδος στη σχετική εφαρμογή βρίσκεται πλέον στην κεντρική σελίδα του site του ΔΕΔΔΗΕ στο παρακάτω link: https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/.

«Ο ΔΕΔΔΗΕ αναγνωρίζοντας την ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών που επλήγησαν από την πρωτοφανή κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική, ανακοινώνει ότι θα αφαιρεθεί από τους λογαριασμούς η Χρέωση Δικτύου Διανομής που αντιστοιχεί σε τέσσερις μήνες» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

moneyreview.gr 

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΔΔΗΕ: Προς απαλλαγή τελών χρήσης δικτύου στους πληγέντες της «Ελπίδας»

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News