Κοινωνία Τετάρτη 26/01/2022, 11:39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Περί των 3.000 νοικοκυριών χωρίς ηλεκτροδότηση

ΔΕΔΔΗΕ: Περί των 3.000 νοικοκυριών χωρίς ηλεκτροδότηση

Περί των 3.000 νοικοκυριών αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την πορεία αποκατάστασης των βλαβών από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τη Δευτέρα η κακοκαιρία δημιούργησε προβλήματα ηλεκτροδότησης σε περίπου 200.000 νοικοκυριά.

Αναλυτικότερα αυτή την ώρα συνεχίζονται πυρετωδώς οι εργασίες σε 4 γραμμές στις περιοχές Κάτω Σούλι, Γραμματικό, Σχοινιά και Πικέρμι. Ταυτόχρονα τα συνεργεία συνεχίζουν εργασίες αποκατάστασης σε πλήθος μεμονωμένων βλαβών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Τέλος προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν επανηλεκτροδοτηθεί όλα τα νοικοκυριά, τονίζεται ότι όσοι καταναλωτές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με τον ΔΕΔΔΗΕ τηλεφωνικά στο 800 400 4000, 11500 ή 2111900500 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

«Ο ΔΕΔΔΗΕ, σε συνέχεια της πληροφόρησης του κοινού, αναφορικά με την πορεία της
αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο Δίκτυο Ηλεκτρικής Ενέργειας από την
κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ», επισημαίνει ότι τα συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά έως
και αυτή την ώρα, στοχεύοντας στην πλήρη επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών», καταλήγει η ανακοίνωση.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News