Κοινωνία Πέμπτη 27/01/2022, 18:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τηλεκπαίδευση την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής

Με τηλεκπαίδευση την Παρασκευή τα σχολεία της Αττικής

Με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 28/1 τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε όλη την Αττική λόγω των προβλημάτων που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίδα».

Την απόφαση έλαβε ομόφωνα η Περιφέρεια Αττικής, μετά από διαβούλεση με τους δημάρχους Αττικής «και αφού αξιολογήθηκαν οι δυσκολίες που επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Αττικής», όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις που δεν τίθεται ζήτημα πρόσβασης λόγω των καιρικών συνθηκών.

Η σχετική απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι εξακολουθούν να υφίστανται προβλήματα λόγω χαμηλών θερμοκρασιών στο σύνολο των περιοχών της Αττικής, ενώ υπάρχουν σημαντικά ζητήματα μετακίνησης τόσο των μαθητών όσο και των εκπαιδευτικών από και προς τα σχολεία.

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής επισημαίνεται ότι η λειτουργία ή μη των βρεφονηπιακών σταθμών αποτελεί ευθύνη των δήμων, οι οποίοι και θα ενημερώσουν άμεσα τους ενδιαφερόμενους.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών, στο πλαίσιο ελέγχων των υποδομών (κτιρίων και προαυλίων χώρων), όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Τηλεργασία στο δημόσιο και την Παρασκευή

Μερική άρση των μέτρων στη διασκέδαση – Τι ισχύει για γήπεδα, εμβολιασμούς

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News