Κοινωνία Κυριακή 20/08/2023, 21:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκαν κι άλλοι οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια

Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Νέα Φιλαδέλφεια: Ταυτοποιήθηκαν κι άλλοι οπαδοί που συμμετείχαν στα επεισόδια

Για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη και τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν ταυτοποιηθεί και άλλοι εμπλεκόμενοι οπαδοί, σεσημασμένοι, οι οποίοι κατηύθυναν τους Κροάτες και τους προμήθευσαν τα όπλα της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι από το βίντεο της επίθεσης που κατέγραψαν κάμερες του γηπέδου, φέρεται να έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τέσσερα άτομα που κινούνται μαζί με τον Μιχάλη.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να εκδοθούν και νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος των συγκεκριμένων ατόμων, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων.

Παράλληλα, αναλύονται συνεχώς πλάνα και από διαφορετικές γωνίες, σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν άτομα που βρίσκονται γύρω από τον Μιχάλη την στιγμή της συμπλοκής, που μπορεί να έχουν σχέση με τον τραυματισμό του ή που να είδαν κάτι κρίσιμο που ίσως οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας του.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν ρίξει μεγάλο βάρος και σε όσα μπορεί να προκύψουν από την ανάλυση των κινητών τηλεφώνων όλων των συλληφθέντων, κάτι για το οποίο όμως αναμένεται ακόμη η έκδοση του σχετικού βουλεύματος.

Σε βίντεο ντοκουμέντο ο Μιχάλης διακρίνεται με άλλα τέσσερα άτομα γύρω του. Ένας άνδρας με κόκκινη μπλούζα είναι διαρκώς στο πλευρό του και τρέχει μαζί του.

Άλλη κάμερα έχει καταγράψει τον Μιχάλη τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι έχει τραυματιστεί. Το θύμα σταματά για λίγο να τρέχει και κοιτάζει το αριστερό του χέρι. Λίγο αργότερα φτάνει αιμόφυρτος στο περίπτερο αναζητώντας καταφύγιο. 

Στο βίντεο, ένας άνδρας με κόκκινη μπλούζα συνοδεύει τον 29χρονο σε όλη τη διαδρομή, πριν στρίψει τελικά σε άλλον δρόμο. Ο άνδρας θεωρείται πρόσωπο «κλειδί». 

Με ειδικά προγράμματα επεξεργασίας οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ή αντικείμενα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στα ίχνη του. 

Εν τω μεταξύ, το όπλο του εγκλήματος δεν έχει ακόμα εντοπιστεί. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, δεν βρέθηκε DNA του δολοφονημένου Μιχάλη πάνω στα 4 μαχαίρια που έχουν εξεταστεί. Τα δύο αιχμηρά αντικείμενα ανήκαν σε έναν Κροάτη και έναν Αλβανό αντίστοιχα. Τα άλλα δύο δεν έχουν συνδεθεί με κάποιον από τους συλληφθέντες. 

moneyreview.gr με πληροφορίες από ertnews.gr, kathimerini.gr

Διαβάστε επίσης:

Ν. Φιλαδέλφεια: Ενορχηστρωτής των επεισοδίων θεωρείται ο 43χρονος που συνελήφθη

ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: «Αστακός» η Νέα Φιλαδέλφεια λίγο πριν τον επαναληπτικό αγώνα

Νέα Φιλαδέλφεια: Ενταλμα σύλληψης για οπαδό που προδόθηκε από αναρτήσεις στα social media

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News