Πολιτική Τετάρτη 2/02/2022, 09:34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ά. Γεωργιάδης: Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Novartis

Ά. Γεωργιάδης: Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Novartis

«Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Novartis και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος», ζήτησε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση να τοποθετηθεί ο κύριος Ανδρουλάκης για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη γιατι είναι πλέον Πρόεδρος όλου του ΠΑΣΟΚ και δεν μπορεί να κρύβεται διά της απουσίας του.

Ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει παραλήρημα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για την Novartis και μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση του, αμφισβήτησε το Βούλευμα της Οικονομικης Εισαγγελίας, κάτι  κατι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο κύριος Γεωργιάδης τόνισε ότι η Πράξη Αρχειοθέτησης είναι Έπος για τον ίδιο και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αγωγές γιατί πριν γίνει Υπουργός ήταν επιχειρηματίας. Είχε τρεις εταιρείες και διαχειριζόταν διάφορα ποσά τα οποία είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του και μάλιστα επί ΣΥΡΙΖΑ είχε επαινεθεί για το Πόθεν Έσχες του.

Ανέφερε ότι ο ίδιος ζήτησε από το Προεδρείο της Βουλής να συνεχίσει να μιλάει ο κ. Πολάκης προχθές το βράδυ γιατί η Βουλή δεν είναι αποστειρωμένη. σημειώνοντας ωστόσο ότι ο κύριος Αθανασίου δεν παρανόμησε. 

Πηγή: skai.gr

 

 

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News