Πολιτική Πέμπτη 17/06/2021, 11:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. οδήγησε στο εξωτερικό χιλιάδες νέους επιστήμονες

ΣΥΡΙΖΑ: Η Ν.Δ. οδήγησε στο εξωτερικό χιλιάδες νέους επιστήμονες

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας οδήγησε στο εξωτερικό πολλές χιλιάδες καταρτισμένων νέων και η οποία με το εργασιακό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χτες στη Βουλή, ναρκοθετεί τα εργασιακά δικαιώματα τους και το μέλλον τους στη χώρα» αναφέρουν σε κοινή δηλωσή τους ο τομεάρχης Ανάπτυξης της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, και ο αναπληρωτής τομεάρχης Έρευνας & Καινοτομίας, Γιάννης Σαρακιώτης.

«Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με νέους ανθρώπους των οποίων η νεοφυής επιχείρησή τους έχει σημειώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Μέγαρο Μαξίμου, ο κ. Μητσοτάκης, υπογράμμισε ότι αποτελεί συνειδητή επιλογή του να βρίσκεται κοντά στο οικοσύστημα των start-up επιχειρήσεων. Μόνο που στην ανακοίνωσή του λησμονήθηκε να αναφερθεί ότι ήταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αυτή που οδήγησε στο εξωτερικό πολλές χιλιάδες καταρτισμένων νέων» σημειώνουν συγκεκριμένα τα δύο στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όπως επισημαίνουν, στην κυβερνητική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα άτομα με τα οποία συναντήθηκε, εγκαταστάθηκαν στο Ντουμπάϊ προκειμένου να ιδρύσουν εκεί την εταιρεία, την οποία μετέπειτα επεξέτειναν στη Μέση Ανατολή. «Μόνο που στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται αν ρώτησε τους ιδρυτές της εταιρείας τους λόγους για τους οποίους κατέφυγαν στο εξωτερικό. Ενδιαφέρον θα είχαν οι απαντήσεις τους…» καταλήγουν οι κ. Χαρίτσης και Σαρακιώτης.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News