Πολιτική Σάββατο 1/05/2021, 13:29
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Β. Κικίλιας: Το «ευχαριστώ» προς τους υγειονομικούς

Β. Κικίλιας: Το «ευχαριστώ» προς τους υγειονομικούς

Τα Κέντρα Υγείας Κεραμεικού και Αθηνών, τα οποία λειτουργούν και ως εμβολιαστικά κέντρα, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.
 
«Και σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, οι υγειονομικοί μας είναι εδώ στα εκατοντάδες εμβολιαστικά κέντρα της χώρας και εμβολιάζουν τους συμπολίτες μας με ασφάλεια, οργανωμένα και με τάξη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς το υγειονομικό προσωπικό. 

Τόνισε, μάλιστα, ότι «αυτοί οι χιλιάδες άνθρωποι ευθύνονται για την ταχύτητα με την οποία προχωρά το πρόγραμμα, για την αγάπη και τη φροντίδα την οποία δείχνουν στους συμπολίτες μου».

Yπενθυμίζεται ότι τα εμβολιαστικά κέντρα θα παραμείνουν ανοιχτά καθ’ όλη τη διάρκεια των αργιών του Πάσχα, με εξαίρεση την Κυριακή.

Σήμερα, στο μεταξύ, άνοιξε και η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 45 – 49 ετών, και με τα τέσσερα διαθέσιμα εμβόλια (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, J&J). 
 
Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 2.155 νέα κρούσματα και 66 θανάτους. Ο αριθμός των διασωληνωμένων ασθενών δε, παρέμεινε άνω των 800 (802 διασωληνώσεις).

Μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή, παράλληλα, είχαν πραγματοποιηθεί σχεδόν 3,1 εκατ. εμβολιασμοί, με περίπου 945.000 άτομα να έχουν κάνει και τις δύο δόσεις των εμβολίων. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News