Πολιτική Δευτέρα 3/06/2024, 10:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στ. Κασσελάκης: Παρουσιάζει την περιουσιακή του κατάσταση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στ. Κασσελάκης: Παρουσιάζει την περιουσιακή του κατάσταση σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Την περιουσιακή κατάστασή του θα παρουσιάσει σήμερα Δευτέρα ο Στέφανος Κασσελάκης κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, όπως προαναγγέλλει σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι ζητά το πόθεν έσχες του, όπως το χαρακτηρίζει, «το κόμμα που σας κλέβει τα χρήματα από το πορτοφόλι με την αισχροκέρδεια στα σουπερμάρκετ», «που κάνει πανάκριβη προεκλογική εκστρατεία με χρέη μισό δισ.». «Ο πρωθυπουργός των 42 ακινήτων με τον μισθό του βουλευτή, ζητάει το πόθεν έσχες μου», προσθέτει και συνεχίζει: «Τους ρωτάς: Τι κάνετε για την ακρίβεια; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί μοντάρατε και μπαζώσατε τα Τέμπη; Απαντούν: Πόθεν έσχες. Γιατί αφήνετε τα νοσοκομεία να καταρρέουν και την εγκληματικότητα να οργιάζει; Απαντούν: Πόθεν έσχες».

«Λοιπόν, η στιγμή έφτασε. …στην ομιλία της Θεσσαλονίκης, παρουσιάζω όλη μου την περιουσιακή κατάσταση», ανακοινώνει ο κ. Κασσελάκης, επισημαίνοντας ότι θα μπορούσε να περιμένει έως την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο, «παρόλα αυτά, όλα θα είναι στη διάθεσή σας». «Όλα δουλεμένα. Όλα φορολογημένα στις ΗΠΑ, εκεί που έζησα. Κι εκεί, εν αντιθέσει με την Ελλάδα, δεν μπορείς να είσαι ‘αδιευκρίνιστος’ και να κυκλοφορείς ελεύθερα», τονίζει.

«Διάφανος μπροστά σας. Γιατί για να καθαρίσουμε την Ελλάδα μας, χρειάζεται να έχουμε πρώτα απ’ όλα καθαρές σχέσεις μεταξύ μας. Όλα στο φως», αναφέρει καταληκτικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

moneyreview.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News