Πολιτική Παρασκευή 8/03/2024, 11:46
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης κατά Κουτσούμπα για «sugar daddies»: Απαράδεκτη και σεξιστική αναφορά

Μητσοτάκης κατά Κουτσούμπα για «sugar daddies»: Απαράδεκτη και σεξιστική αναφορά

«Απαράδεκτη και σεξιστική» χαρακτήρισε την παρέμβαση του γ.γ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα ο πρωθυπουργός, κατά την συζήτηση στο νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων το οποίο θα ψηφιστεί αργά το απόγευμα από τη Βουλή.

«Υπέθεσα κύριε γενικέ γραμματέα ότι ζητήσατε νωρίτερα τον λόγο εκτάκτως για να ζητήσετε συγνώμη για την απαράδεκτη σεξιστική τοποθέτησή σας η οποία αποδεικνύει ότι το ΚΚΕ παραμένει η πιο αναχρονιστική δύναμη εντός της αίθουσας. Και μην σπεύσετε να μας κατηγορήσετε για αντικομουνισμό, κάθε φορά που αναδεικνύουμε τις προκαταλήψεις σας» κατήγγειλε ο πρωθυπουργός, από το βήμα της Ολομέλειας. 

«Ισως φαντασιώνεστε την Ελλάδα ως κομμουνιστική χώρα γιατί αλλού συνέβαιναν αυτά που περιγράψατε χτες. Αλλά ευτυχώς, για όλους μας, τα ζητήματα αυτά τα έχει λύσει η ιστορία» πρόσθεσε.

«Δεν θα παραμένετε άλλο στο απυρόβλητο ως δήθεν δύναμη εκσυγχρονισμού, όταν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο μιλάτε κατά των γυναικών με άθλια σεξιστικά σχόλια και δεν έχετε το θάρρος να βγείτε και να πείτε συγνώμη, έκανα λάθος» κατέληξε ο πρωθυπουργός, υπό τις διαμαρτυρίες του κ. Κουτσούμπα. 

«Οι φωνές σας δεν θα συγκαλύψουν την ένδεια των επιχειρημάτων σας, τόνισε ο κ. Μητσοτάκης. 

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, απάντηση στα πυρά των κομμάτων, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε στα social media η χθεσινή του αναφορά στους «sugar daddies» επιχείρησε να δώσει από το βήμα της Βουλής ο Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News