Πολιτική Τρίτη 14/11/2023, 15:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δούκα: Η Αθήνα χρειάζεται όραμα, συνεργασία και ιδέες

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Δούκα: Η Αθήνα χρειάζεται όραμα, συνεργασία και ιδέες

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δέχθηκε τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα, ο οποίος της παρουσίασε τις προτάσεις του για την πόλη και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων της. 

Η κυρία Σακελλαροπούλου τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή δύναμη, ενόψει της επίσημης ανάληψης των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου.

Ο Χάρης Δούκας δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον της πρωτεύουσας, σημειώνοντας ότι χρειάζονται μικρά αλλά σημαντικά βήματα.

«Είμαστε σε μια περίοδο κλιματικής κρίσης και αναζητούμε πολιτικές με εφαρμογή στις πόλεις για να προστατεύσουμε και την ανθρώπινη ζωή. Με πολλή δουλειά και συνεργασία είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου έστειλε το μήνυμα ότι η πόλη χρειάζεται όραμα, συνεργασία και ιδέες, κάτι που χρειάζεται και ο δήμος, ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις δυνατότητες της πόλης.

«Και το όραμα χρειάζεται και οι ιδέες. Οσα πράγματα και να έχουν γίνει, η Αθήνα έχει πάντα μεγάλες ανάγκες. Η συνεργασία είναι επίσης πολύ κρίσιμη και αναγκαία σε όλη τη δημόσια ζωή, όπως στη ζωή γενικότερα», ανέφερε η Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News