Πολιτική Τρίτη 3/10/2023, 11:39
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Συνάντηση Σακελλαροπούλου – Κασσελάκη στο Προεδρικό Μέγαρο

Την πρώτη του συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου είχε ο νέος αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Στον σύντομο διάλογο τους μπροστά στις κάμερες αναφέρθηκαν στις πρόσφατες φυσικές καταστροφές που έπληξαν τη χώρα και συμφώνησαν στην ανάγκη συναινέσεων στα μεγάλα προβλήματα.

Ο κ. Κασσελάκης στάθηκε στην ανάγκη η πολιτεία να σταθεί άμεσα στις πληγείσες περιοχές, ενώ η κ. Σακελλαροπούλου σημείωσε ότι «η κλιματική κρίση είναι εδώ» και ότι «ο κρατικός μηχανισμός και η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι πάντα σε ετοιμότητα». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την πλευρά του στάθηκε στην ανάγκη επένδυσης στην πρόληψη. 

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει αμέσως μετά συνάντηση στη Βουλή με τον Νίκο Φίλη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός έχει ασκήσει δριμεία κριτική στη νέα ηγεσία και στον κ. Κασσελάκη.

Στη συνέχεια, ο κ. Κασσελάκης θα μεταβεί στην Κύπρο όπου έως τις 5 Οκτωβρίου θα έχει σειρά συναντήσεων με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News