Πολιτική Κυριακή 30/07/2023, 15:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφέρεια Αττικής: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Ο Γιώργος Παπανικολάου ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη δημαρχία της πόλης του

Περιφέρεια Αττικής: «Κλειδώνει» η υποψηφιότητα Χαρδαλιά

Αύριο, ή το αργότερο έως την Τρίτη θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για το ποιος θα είναι τελικά ο εκλεκτός της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υφυπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς αναμένεται να είναι ο υποψήφιος που θα λάβει το «χρίσμα» του κυβερνώντος κόμματος ως υποψήφιος περιφερειάρχης.

Σημειώνεται ότι το μεσημέρι της Κυριακής ο Γιώργος Παπανικολάου έκλεισε τα σχετικά σενάρια, καθώς με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.

Η ανάρτησή του:

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά», γράφει χαρακτηριστικά.

Είχε προηγηθεί συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Γλυφάδας ζήτησε να διασφαλιστεί ότι δεν θα είναι «αντάρτης» υποψήφιος ο Γιώργος Πατούλης, κάτι που δεν μπορεί να είναι βέβαιο.

Εν πάση περιπτώσει, η υποψηφιότητα δεν προχώρησε, με τη Ν.Δ., πάντως, να μην έχει διάθεση να «επιστρέψει» στην περίπτωση Πατούλη και να στρέφεται στον Ν. Χαρδαλιά.

Με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας είχε γίνει συζήτηση πριν από περίπου 1,5 χρόνο, αλλά τότε δεν προχώρησε. Οι τελευταίες εξελίξεις τον φέρνουν ξανά στο προσκήνιο, καθώς πρόκειται για γνήσιο αυτοδιοικητικό με 11 χρόνια θητεία ως δήμαρχος Βύρωνα.

Η υποψηφιότητα Χαρδαλιά είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη. Συνεργάτες του Γιώργου Πατούλη, ωστόσο, σημειώνουν πως, με δεδομένο ότι είναι «εν ενεργεία περιφερειάρχης και πετυχημένος, θα είναι εκ νέου υποψήφιος».

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News